Régi Kezdőlap

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen SPh (vitalap | szerkesztései) 2016. január 12., 15:18-kor történt szerkesztése után volt. (Levédte a(z) Régi Kezdőlap lapot: Nagy forgalmú lap ([Szerkesztés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan) [Átnevezés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan)))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search
Hahaha oh wow.png
Kattints ide, hogy elolvashasd, mert ha a képre kattintasz akkor nem a levél jön be!
Szia anon ! Üdvözlünk az IKM - LohereWIKI oldalán!
a szabad enciklopédia, amibe bárki szerkeszthetne, csak épp basznak rá!
Firefox.gifPróbáld ki a tűzróka kereső pláginunkat!
Arra a komoly 304 darab cikkünkre ami van!
Illetve olvashatnátok FAQ-t mondjuk.
Minecraft

BlinkingArrow.gifBlinkingArrow.gifBlinkingArrow.gif Kiemelt cikk:

Örvendjetek vala

Végre fel lett töltve a wikire az összes történelmi szőttes, amit már úgyis leszar mindenki, mert azóta megnézték 40szer a képeket!

Tudtad, hogy..?

Ennél kicsit jobban ki kellett volna fejtenie, így nem adhatom meg a kettest

...idén is megbuksz fizikából? Nem baj, majd kereszten átmész. De hogy még véletlenül se legyen pénzed a bukott kreditekre, tanulhatsz egész januárban a vizsgáidra.

Te már tanulsz rá? Itt az ideje nekiállni. Ezeken az egyetemeken már mind végeztek a vizsgákkal:


Aztán ha sikerültek a vizsgák vége a vizsgaidőszaknak, menj és öblítsd le egy kis olcsó ukrán szesszel a haverokkal valami kulturált és ízléses szórakozóhelyen. Ha kicsit megszalad a pohár és sokat dekkeltél is, készülj a következményekre.

Híreink:

Újra itt a karácsony!

Eközben, 3011-ben

Mivel úgyis örökké egyedül vagy, nézz inkább Youtube-ot, vagy menj Minecraft-ozni, esetleg gyűjts sapkákat.

A mai napon....

<randomimage float="right">A nap képe</randomimage> A mai napon sem lesz barátnőd. Majdnem sikerült azt a csajt befűzni, de aztán MSN-en elejtetted azt a félmondatot, hogy furry-pornóra vered. Igen, jól látod, ebből sem lesz szex. De mivel meghallgattad minden gondját-baját, ezért te leszel az új lelki szemetesládája. Szemmel láthatólag élvezed a dolgot, vajon miért.

Nem baj, az internet a te világod. Nézegesd csak a kedvenc oldaladat, vagy esetleg jelents fel pár embert warezolásért, vagy a Párt szidásáért! Ha lemaradtál a legújabb loherés mémekről, nézd meg újra pár nap múlva itt XD. Vagy megint maszturbáld magad álomba kedvenc macskás képeiddel a legújabb túlárazott papírnehezéked társaságában.

Kiváló új cikkeink listája: