Youtube

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search

"Oly korban éltem én e földön,

mikor ki szót emelt, az bujhatott,

s rághatta szégyenében ökleit, -

az ország megvadult s egy rémes végzeten

vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.


Oly korban éltem én e földön,

mikor gyermeknek átok volt az anyja,

s az asszony boldog volt, ha elvetélt,

az élő írigylé a férges síri holtat,

míg habzott asztalán a sűrű méregoldat."

Magyar költő verse a Youtube-ról


A Youtube léte az eddigi legmeggyőzőbb bizonyítéka annak, hogy nincs Isten. Ha létezne bármilyen, az embernél magasabb rendű intelligencia, az egy percnél se hagyná tovább létezni az ostobaság, a rosszindulat és a kollektív őrület egy olyan csomópontját, mint a Youtube. Sőt, valószínű magyarázat, hogy a Sátán létezik, viszont Isten nem. A Youtube rákos daganat az emberiség testén, és ha nem teszünk sürgősen ellene valamit, fajunk megérett a pusztulásra.

Története

A weboldalt 2005-ben alapította három PayPal-alkalmazott. Az ötlet egyszerű volt: az oldalra bárki feltölthet akármit, és még a véleményét is megírhatja a többiek videóiról. Viszont ahogy az oldal egyre népszerűbb lett, úgy vált fokozatosan azzá az undorító fertővé, ami ma is. Mire az alapítók rájöttek, mit szabadítottak a világra, már késő volt. A három alapító 2006-ban öngyilkosságot követett el: egy életlen sajtreszelővel reszelték le saját testüket. Maradványaik mellett egy saját vérükkel írt 20 oldalas levelet találtak, amiben bocsánatot kértek az emberiségtől azért, amit cselekedtek. Ezután csak rosszabbodott a helyzet, amikor a vezetés nélkül maradt céget felvásárolta a Google. Nekik aztán semmi lelkiismeret-furdalásuk nem volt az oldalon uralkodó állapotok miatt, mivel úgy gondolták, az itt kitermelt zombi-horda majd segít a vállalat világuralmi terveiben. Csak az illegálisan feltöltött filmeket és zenéket tiltották le, ezzel az utolsó értékelhető tartalmak is eltűntek erről a weboldalnak nevezett dögkútról.

A videók

Ha képet akarunk kapni az átlagos youtube-felhasználó szellemi képességeiről, csak nézzük meg ezt az oldalt: http://www.youtube.com/channels?s=ms&t=a&g=0&c=0&p=1 Bizony, ezek az oldal legnépszerűbb csatornái. És igen, Fred az elsők között van. Azoknak, akik vannak olyan szerencsések, hogy még nem hallottak erről a... valamiről, ízelítőül álljon itt e két videó:

Ráadásul nemrég még ez a KÖCSÖG hónapokig a lista első helyén állt. Emésszétek ezt egy kicsit. Persze a többi videó se jobb. A Youtube-on fellelhető tartalmakról a következő grafikonból kaphattok képet:

Thumb

Mint már említettük, messze az illegálisan másolt videók a legnézhetőbbek. Meg az időnként felbukkanó pornó.

Egy tanács, amit miden vloggernek meg kéne fogadni

Egyéb videók:

  • AMV: Anime jelenetek zenére összevágva, a ritmus vagy a zene témájának teljes figyelmen kívül hagyásával. A zene mindig Linkin Park. Szarok, lapozzunk.
  • Youtube Poop: véletlenszerűen kiválasztott jelenetek véletlenszerűen összevágva, mert ez állítólag vicces XD. Készítés közben a művész kipróbálja a Movie Maker összes effektjét, amik benne maradnak a kész változatban is. Emiatt egy Youtube Poop átlagosan kétszer repeszti meg a dobhártyádat.

A kommentek

PROTIP: A kommenteléshez már ész sem kell, csak copy-paste! Ez az oldal helyetted kitalálja a mondanivalódat!

Miről is szólnak a youtube-os kommentek

"Én rajtam jutsz a kínnal telt hazába,

én rajtam át oda, hol nincs vigasság,

rajtam a kárhozott nép városába. (...)

Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Dante Alighieri figyelmeztetése a Youtube-kommentek olvasásához


Azt hitted, annál nem süllyedhet mélyebbre egy ember, mint hogy Fred-rajongóvá váljon? Tévedtél! A kommentekhez képest Fred és kollégái videói akadémiai székfoglalóknak tűnnek. A komment-szekció valójában az Internet fekete lyuka, amelyben nyom nélkül eltűnik minden intelligencia, józan ész, jó ízlés vagy emberi méltóság. Youtube-os kommentharcban részt venni nagyjából akkora lealjasodás, mintha egy disznóólban megerőszakolnád a saját anyádat, miközben a fejét egy Goatse-képpel takarod el. Fontos! A Youtube-kommentelők NEM trollok. Bárcsak azok lennének. Ők Ezek teljesen komolyan gondolják mindazt, amit odaírnak. De elég is a szövegből, beszéljenek helyettem a kommentelők:

tl;dr

A Youtube egy szar, és ha kommentet írsz rá, akkor a kurva anyád. A cikk készítése alatt végig a Youtuberól hallgattam zenét, hogy rohadna meg.