Furry

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search


Jelenleg az összes cikkünk SILÁNY. Segíthetsz jobbá tenni őket, úgy, hogy TELJESEN ÚJRAÍROD AZ ÖSSZESET.


The more you know.jpg
Sajnos a Furry

nagyon negatívan van megítélve az enberek által :(
Ez a cikk, a téves sztereotípiákat hivatott eloszlatni!


A furryket, sajnos csak kevesen értik meg
Művészet
Legelső rajzolt furry örökségünk
Ő egy hűséges labrador
Átlagos kép egy anthroconról
Az ivarérett nőstényfurry megjelöli területét
Kámaszutra
Átlagos furry
:(

A szubkultúra mint olyan

A furry egy internetes szubkultúra, amiben felnőtt szüzek állatoknak képzelik magukat és gyermekkori kedvenc rajzfilmfiguráinkra maszturbálnak. Az új, terjedő liberális nézetek nem csak azt tartják elfogadottnak, ha valaki másik neműnek gondolja magát, hanem ha másik fajúnak is. A kettő keveréke is lehetséges, ha buzi furryk vagyunk. Ma már teljesen elfogadott, ha valaki nem akar tovább pattanásos, kövér kockaként a társadalom része lenni, mert belül valójában egy vérengző meg nem értett farkas, aki Linkin Parkot hallgat. A furryk nem csupán az interneten léteznek: anthroconokon találkoznak egymással, ahol beöltöznek a kedvenc figuráiknak, és egymás szőrére verik az ondót, ami aztán beleszárad a bundájukba. A szexuális aktusukat hangos YIFF YIFF YIFF felkiáltások övezik, amik a párzó rókakomák hangját idézik.

Művészeti forma

Ha elkaptad a szőrécet, és furryvé változtál, akkor kötelezően neki kell állnod alkotni deviantartra. Minden furrynek kötelező rajzolnia, hogy kifejezze lelkének szépségét. Ha furry szeretnél lenni és meglepő módon egy óvodás értelmi szintjén vagy, akkor se add fel! A következő praktikákat használva te is létrehozhatsz mesterműveket:

 • Töltsd le egy másik furry képét és színezd át photoshoppal.
 • Töltsd le egy másik furry képét, rajzold át, és növeld meg a nemiszerve méretét.
 • Tölts le bármilyen pornóképet és rajzolj neki állatfejet.
 • Tölts le bármilyen nem pornóképet és rajzolj neki tátongó lucskos vaginát.

Ne felejtsd el elkészíteni, a teljesen egyedi ötleteken alapul, saját külön bejáratú Sonic karakteredet! Anélkül nem nyithatsz deivantarton accountot.

A gyermekkorod

Ha van kedvenc meséd, amire szívesen emlékezel vissza, és sok örömet okozott számodra gyerekkorodban, akkor van egy remek hírünk a számodra!

További fétisek

Mivel simán állatokra maszturbálni még nem feltétlenül kielégítő egy felnőtt férfi számára, különböző fétisekkel kombinálhatjuk perverziónkat:

 • Babyfur - pedofil furryk.
 • Diaperfurry - pedofil furryk, akik inkontinenciában szenvednek, ezért a szőrbundájuk fölé egy pelenkát is húznak, amit nap mint nap összefoshatnak.
 • Guro formák - az állatok szexuális aktusuk előtt/után/közben megölik és elfogyasztják egymást.
 • Plüss fétis - plüss állatok alján könnyen hozható létre késsel nemi szerv. Nehézséget okoz a legtöbb furry számára eltitkolni ezt a fajta fétist, mivel az anyjuk mos.
 • Nácifur - Náci furry fétis, ahol minden alacsonyabb rendű fajt kiirtanál beszélő kutyaként.
 • Pregfur - Terhes náci furryk szülés közben szeretkeznek.
 • Macrofur - Ház méretű furryk, a hozzájuk viszonyítva aprónak tűnő kamionokkal és tankerhajókkal végeznek önkielégítést.


Furryk itthon

Annak ellenére, hogy Rákosi Mátyás, nevéhez híven maga is furry volt, a rendszerváltás előtt, a szőrbuziknak még Ausztriából kellett becsempészniük a szőrkosztümöket és a magazinokat. Itthon először a Lutraalbum matricáinak megvásárlásával élhette ki egy furry a perverzióit. Azóta a sulinetes számítógépek elterjedésének köszönhetően, már itthon is kialakult a szubkultúra.

Drámakör

A furryk folyamatosan rinyálnak azért, mert nincsenek eléggé megértve. Valójában le se szarnák őket, és az elbaszott perverziójukat, ha nem jönnének folyton elő, bizonygatni a saját igazukat, anélkül, hogy azt bárki is kérdezte volna. Egy átlagos furry, amikor épp nem ugat vagy szarik, akkor arról beszél, hogy mennyire paraszt mindenki, aki nem érti meg az érzéseit. Ha úgy vesszük, ők a hiányzó láncszem az állatok és a feminista keresztények között. Itthon mivel még csak kevesen láttak ehhez fogható szart, sokan tévesen a puruttyát gondolják az egyetlen oldalnak, ami foglalkozik velük, pedig valójában az sg.hu az.

Híres furryk

Linkek

Gondolom teljesen véletlenül olvasod el ezt a részt már.
furry.hu
WikiFur
lulz képtábla
Nátrium Glütamát (booru)