Napiszar

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
JÓ ÉJT, ÉDES HERCEG
Több mint 9000 óra paintben.
Ez tényleg igaz. Te is úgy születtél, hogy az anyukád észrevette, hogy pislog a szar. LOL XDDDDDDD

A napiszar.com, saját definiálásuk szerint "az Internet pöcegödre" amely megnevezés mint tudjuk egy ideje már bizonyos szinten foglalt, egy a magyar netszférában jelen lévő blog-szerű borzalmas weboldal. Minden nap egy csapat szerkesztő feltölt egy rakás myVipről vagy Iwiwről összekapkodott szánalmas képet amelyek egyes esetekben valóban megérdemlik hogy ilyen oldalra kerüljenek, máskor kevésbé. Ezután a képek alá az átlagfelhasználók bekommentelnek 500 káromkodást. Gyakorlatilag ebben ki is merül az oldal tartalmi mondanivalója.


A szerkesztők

Az egyik szerkesztő munka közben

Ismertebb szerkesztői bozolaci, Captain_Anus, és Fikusz_fekalitisz sokatmondó nicknevekre hallgatnak. Ahány bejegyzés készült már a napiszaron, körülbelül annyiszor akarták már őket brutálisan kivégezni, valószínűleg eddig sikertelenül, ugyanis mind egy szálig a szerverrel együtt feltehetően Mexikóban tanyáznak.

A felhasználók

Teljesen átlagos napiszar felhasználók

A napiszart kizárólag náci 13 éves fiúk látogatják, akiknek nincsenek barátaik. Ebben hasonlóságot mutatnak az átlag magyar Anonymousokkal csak kb. ötmilliószor szánalmasabbak. Van kommentelési lehetőségük, és ezt ki is haszálják oly módon hogy fejenként tízszer leírják hogy az adott csajt miként sunáznák, de általában csak összevissza írogatnak csúnya szavakat mert az vicces XDDDD.

A tartalom

Mint említettük, a napiszarra naponta kerülnek föl különböző undorító és/vagy szánalmas/megbotránkoztató képek. Az ugyan senkit nem zavar hogy a képek témája évek óta KIBASZOTTUL PONTOSAN UGYAN AZ, a vérpistikék még most is képesek körbeverni rájuk a nyálukat.

Ha az adott kép egy/több kurvának látszó hölgyet ábrázol:

  • Mindenki leírja hogyan sunázná és közben káromkodnak.

Ha az adott kép egy/több kurvának látszó kurvaronda hölgyet ábrázol:

  • Mindenki leírja hogyan sunázná és végezné ki és közben káromkodnak.

Ha az adott kép egy/több kisebbségi úriembert ábrázol:

  • Mindenki leírja hogyan végeznék ki meg hogy takarodjanak az országból és közben káromkodnak.

Ha az adott kép egy/több emót ábrázol:

  • Mindenki utalást tesz a nemi hovatartozására és az embertelen módon való kivégzésére persze sok káromkodás közepette.

Bármi egyéb:

  • Az összes reakció együttvéve.

Küldetéstudat

"A Napiszar.com nem azért van, hogy lejárassa az embereket, hanem hogy egy tükröt tartson eléjük. Az itt látható emberek azért kerülnek fel mert viselkedésükkel, öltözködésükkel nem valóak a normális emberek közé. (persze vannak kivételek, akik szándékosan akarnak felkerülni) Csak nézd meg milyen eltorzult a mai fiatalság. Egy bolond százat csinál alapon követik az emó divatot, kiakarnak tünni valamiért. Miért nem lehet ezt másképp megoldani. Tanulmányi eredménnyel, sporteredményekkel, vagy bármi más hasznos dologgal? Miért kell úgy kinézniük mint egy bazári majom, és ezt reklámozni?"

"Az oldal alapcélja minden bizonnyal, bemutatni Magyarország "szemetét" azaz azokat lesüllyedt, erkölcsileg nulla embereket kik az internet szabadságán felbuzdulva tesznek föl különböző képeket, véleményeket melyek álltalánosan (sic) azt tükrözik róluk hogy, ...szarok."[1]

Ez utóbbi sikerült is, csak kicsit máshogy, mint ahogy elképzelték, ld. a szerkesztőket, rendszeres kommentelőket.