Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
ez a cikk még csoNk és példáúl bővíthetnéd


SZERZŐI NYILATKOZAT: AZ ALÁBBI CIKK TELJESEN FIKTÍV, A SZERZŐNEK MÉG MINDIG NEM VOLT SEMMILYEN KAPCSOLATA VALÓS NŐVEL ;_; (meg is látszik) KÖCSÖG)

A nő MSDS lapja.

Homo Sapiensekhez tartozó nőstényenber. Vigyázat! Egyáltalán nem számít az emberrel egyenrangúnak, ez csak az emancipációs mozgalmak kábítása.

Jellemzői

Csúnya fogszabályzós lány.
A leánykérés folyamata

Aljas módon növesztettek maguknak vaginát, hogy a baráti szeretetben élő férfiak között bosszúságot, széthúzást és egyéb rákfenét szítsanak.

 • Van mellük, hogy ne legyen könnyű dolgod a szemkontaktus megtartását illetően. Értelemszerűen minél nagyobbak, annál nehezebben vagy képes ezt a műveletet végrehajtani. Egy nőnek általában két melle van, ha ezek száma ettől eltérő, akkor az valószínűleg nem nő. Természetesen vannak, akiknek két mellük van, de attól még nem nők (pl. transzvesztiták).
 • Van seggük, hogy bámulhasd hátulról jó eséllyel anélkül hogy észrevenné.
 • Neked sose lesz.
 • Végtelen mennyiségű pénzt el tudnak herdálni nagyon is véges időn belül.
 • A barátod húga mindig zöldebb.
 • Nem fogsz összejönni eggyel sem. Soha. De tényleg.
 • 99%-uk csak egy faszéhes kurva, csak sajnos erre túl későn jöttél rá. Szendék, ártatlanok, jólelkűek, kedvesek, odaadóak, jámborak.
 • Sohasem böfögnek, finganak, szarnak, hánynak. Aki mégis, az nem nő.
 • Ja és sosem járnának veled.

Women math.jpg

A nők köztudottan a legbizonytalanabb lények saját külsejüket illetően. Ezt kihasználva pár kisebb bókért képesek a nyakadba ugrani, ami ugyebár jó. Kár hogy nincs egyetlen nőismerősöd se. Ennek ellenére, hogy ennyire nincsenek kibékülve magukkal, sunyi módon meg tudnak szépülni. Például az a kis fogszabályzós osztálytársnőd, akivel jóban voltatok, de legutoljára nyolcadikban láttad, viszont mostanra olyan nő lett belőle, hogy egyenként lerágnád mindkét lábadat és sóba mártogatnád csak hogy még egyszer ugyanolyan jóban legyetek. De persze ez úgysem fog bekövetkezni. Mármint a jó viszony. A lábadat persze akármikor lerághatod, csak rajtad múlik.

Besorolások

Kor szerinti besorolás

16 éves. :l
 • 0 és 12 között - semmi jó nincs bennük, bár egyesek ezt vitatják.
 • 13 és 16 között - Általános iskola 8. osztályában kezdődik el a lányok kívánatossá fejlődése, és ilyenkor vered a fejed a falba hogy a törvény ugyanúgy bánik egy 3 évest megerőszakolóval, mint egy 15 évessel lefekvővel.
 • 17 és 25 között - már nem kapsz büntit, ha megdugod őket (kivéve, ha tényleg megerőszakolod), de még elég szépek ahhoz hogy kívánd őket.
 • 26 és 35 között - a legtöbbjük még mindig szép, bár néhányuk elkezdett lefelé csúszni a lejtőn, néhány részük pedig kissé megereszkedik.
 • 36 és 60 között - kivasalják az ingedet, adnak neked enni, mossák a szaros gatyáidat stb.
 • 61 és felfele - finom sütiket sütnek, és sokat tudnak beszélni a régmúltról.

Eddig megismert típus szerinti besorolás

FIGYELEM: emós lány és srác között egyre kisebb a különbség (lásd: Szexuális dimorfizmus), szóval óvatosan bámuld annak a kis fiatal 16 éves picsának a seggét, mert kellemetlen meglepetésben lehet részed.

 • Plázacica: 95%-uk gecybuta, de mivel felszínes vagy, és harapsz a platinaszőke hajra, a felfújt mellekre és ajkakra, és a feszes gatyákra, ezért ki nem szarja le. Többségük a raj kategóriába esik.
 • Bölcsész: legelvetemültebb fajta. "Felvilágosult" mivoltuk jellegéből fakadóan akaratosak, azt hiszik, mindent jobban tudnak, és alapjáraton be nem áll a pofájuk.
 • Egyetemista: hasonlít a bölcsészhez, de nemöltözik idétlenül, és nem olyan idegesítő.
 • Ronda: Legrosszabb kategória, messze kerüld el. Ezeknek az egyetlen értékük sincs meg, amiért egyáltalán szóba kéne állni velük. Pattanásos, dagadt, idegesitő, stréber, és ők az egyetlen esélyeid, hogy bármikor nőhöz nyúlj. Szopa.

Viselkedés nők körében

Hogyan NEM SZABAD viselkedni

Egy nővel sose szabad megértő, barátságos, figyelmes lenni, mert annak következményei lesznek. Meglátja benned a potenciális balekot, ezek után pedig bizony baszhatod. Nem a nőt.

Hogyan KELL viselkedni

Helyes tárolási módszer.

Ha szarba se nézed őket, szarul bánsz velük és egyáltalán, úgy kezeled őket, mint egy kutyát, akkor a legelvetemültebb emancipunci is - akárhogy tagadja - lelke mélyén arra vágyik majd, hogy jól megrakd.

Hasonló tárgyak

Gyufa

A nő olyan, mint a gyufa. Van feje, de nincs agya, és ha nedves, baszhatod.

Guminő

Nő alakúra felfújható, emberméretű lufi. Barátnő híján sajnos csak ezzel fogsz élni.

Jobb kéz

Első látásra semmi hasonlóság, viszont szinte tökéletesen képes ellátni a női vagina funkcióját.

Transzvesztita

Olyan fartúró buzeráns rohadt köcsög, aki előbb csak női ruhába öltözik, később át is operáltatja magát nővé. Az ilyen kis szemét nemcsak megtévesztő, de emberszámba sem lehet venni, ezért került a tárgyak közé.