Internet

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search


Jelenleg az összes cikkünk SILÁNY. Segíthetsz jobbá tenni őket, úgy, hogy TELJESEN ÚJRAÍROD AZ ÖSSZESET.


ez a cikk még csoNk és példáúl bővíthetnéd


Definíció

Életetek megrontója, egyben értelmét adó, világot behálózó, számítógépek által működtetett hálózat, melyen mindenki pornót néz és filmekről dumál. Mindent körülvesz, áthatol téren és időn. Az alfa és az omega. Az Internet mára átvette az uralmat a silány tévéműsorok és szarabbnál szarabb rádióadók áradata elől, ezen kívül újraértelmezte a szocializálódás folyamatát, melynek eredményeképp ti és a következő generáció úgy nő fel, hogy több szót üt le a billentyűzeten, mint amit kigagyog a pofáján másnak a szemébe.

Történelem

Az Internetet megelőző hálózatot (Árpanet) még az amerikaiak (valójában egyes egyedül Al Gore) kezdték el fejleszteni azon nem titkolt céllal, hogy átvegyék a hatalmat a világ fölött. Az első próbálkozások kisebb hálózatok voltak az amerikai egyetemek (LOL) között, ezekkel próbálták szimulálni, hogy miként lehetne a tervet megvalósítani. Már titokban ekkor (hoppá az 1970-es évek végén vagyunk) elkezdték fejleszteni az első pornó weboldalakat, amivel a férfi közönséget akarták megcélozni, míg az Interneten játszható szikladarab komplexitású játékokkal a nőket akarták meghódítani. Mindezt elhalasztották, miután sikerült a másik tervüket (buziknak öltözött rockzenészek világhódító sikerei) megvalósítani a 80-as évek elején és ez egészen kitartott az évtized végéig. Ezzel el tudták a figyelmünket terelni arról, hogy 1984 augusztus 14-én több UFO kolónia szállta meg világunkat, akik most is köztünk járnak. Azonban a 90-es években esett az érdeklődés, így valahogy elő kellett venni a korábbi tervet, az Internetet. Legjobb tudósaik befejezték a tartalmakat és a szoftvereket a célra, majd a közönség elé tárva a végtelen szabadság érzetét keltették, amit semminél jobban nem mutat az, hogy az Internetért nem kell fizetni, bár ez ellentmond azzal, hogy

 1. Az Internetszolgáltatónak kemény pénzeket kell kiperkálni ahhoz, hogy a jól megérdemelt számítógépes játék és pornó adagjaitokat gyorsan letölthessétek Személyi Számítógépetekre
 2. Semmi sincs ingyen

Létrehoztak egy fedőcéget is a tevékenységük véghez vitelére, amit Googlenek neveztek el és el tudták hitetni a sok hülye buzival, hogy 2 diák találta ki az egészet.
A 2000-es évek elejére már mi is előrukkoltunk pár észbontó weboldallal, de a siker elmaradt, nem tudtunk nyerni elég Internetet. A japánok ezzel szemben erős ellenfeleivé váltak az amerikaiaknak, kezdve a pornó oldalak következő szintre emelésével, folytatva az idiótánál idiótább média elemek ránk tuszkolásával.

Fontos elemei az Internetnek

 • Az Internet szabályai.
  Az Internet lényege
 • Mémek
  Azon elemei az Internetnek, amiket elég sokszor látni fogunk, mielőtt megértjük és csak addig viccesek, amíg bizonyos oldalakig nem jut el a híre ezeknek.
 • Youtube.com
  Zsidók által működtetett oldal, amelynek 2 célja van:
  1. Nevettetés, amely az agysejtek bontását hivatott elősegíteni
  2. Olyan mű emberek felfuttatása az oldalon, akiktől még a szőr is feláll a hátunkon, ezzel elősegítve az agysejtek további bomlását
 • Anonok
  Személyek, akik életben tartják az Internetet
 • Facebook.com
  A legnagyobb úgynevezett szociális hálózatot fenntartó oldal, aminek a célja, hogy elidegenedjünk még a kutyánktól is. Ezen az oldalon tök vicces XD játékokkal lehet játszani és egymásnak teljesen irreleváns üzeneteket megosztva a másik agysejtjeit lehet bontani anélkül, hogy a gyanú legkisebb árnyéka is felmerülne. A következő generációs Facebook már támogatni fogja az Internet szexet is, amit nem kizárt, hogy pénzessé tesznek, ezzel elérve azt, hogy a még párzóképes egyedek fizessenek azért, hogy virtuálisan baszhatják meg a saját barátnőjüket, aki tőlük 10 méterre fekszik az ágyban és épp a fent említett egyik fapálca nehézségű játékkal játszik. Természetesen a Facebook oldalán belül. Még merészebb jövőkép szerint az étkezést is az oldalon fogjuk végrehajtani.
 • Lohere.net
  Ezt csak azért írtam ide, hogy lássuk vannak kivételek is. Ez az oldal például nem fog agyat rohasztani, de pont ezért senki nem fogja olvasni.
 • A MÁSIK OLDAL
  Ugyanolyan Teljesen más világ, mint a lóhere. Itt is az anonok uralják a terepet, de ez már szánt szándékkal az agyunk teljes megsemmisítésére fejlesztették ki a rizsevők.
 • google.com
  Az egyetlen oldal, amin szinte minden illegális tartalmat meg tudunk találni és mégse tettek ellene semmit. Az Amerikai Egyesült Államok Világmeghódítási minisztériumának fedőcége.
 • EBay
  Miután a Világkereskedelmi Központot az USA kormánya leromboltatta, új helyre helyezte át a globális kereskedelmet. Nem lehetett ez más, mint az Internet.
 • Torrent
  Egy olyan protokoll, aminek segítségével optimalizálható a letöltés peer-to-peer alapon Valami olyasmi, amivel letölteni szoktad a pornót és a játékokat.
 • Internetes rendőrség
  Mindeki hallott róla, de senki se látta még. Azért léteznek, hogy beléd erőltetve a tudatot, miszerint a szoftverek illetve a sokféle média ingyenes letöltése illegális (pedig ez egy szemenszedett hazugság), rávegyenek téged az ÉDES törvényszegésre. Mert ugye senki sincs, akinek tiszta a lapja, még Hitlernek sem, pedig ő aztán példás életet élt.
 • Reklámok
  VAN NEKED EGY UZENET! NYISAD KI MOSTAN AZ UZENETET!
  Én vagyok nagyon szaruszerű ma este! Van?
Szaru.jpg
 • Vírusok, spyware, stb.
  Azok a programok, amiket minden nap bekapsz, mikor kedvenc pornóidat illetve crackjeidet keresed az Interneten. Ha ez történt, akkor feltétlen hajtsd végre a következőeket:
  1. format c:
  2. windows reinstall

A magyar Internetes világ

 • Lohere.net
  Ahol most vagy. Fent írtam is róla baszdmeg. Az élet nagy igazságait itt megtalálhatod. Ne csak a /b/-t használd.
 • Napiszar
  Egy oldal, ahol sztár lehetsz! Csak annyit kell tenned, hogy pózolsz vécékefével, BKV jeggyel, anyukád bugyijában, egy kakassal, illetve pózolsz sírköven, sínen. Ha EMO vagy, akkor máris ott a helyed.
 • IWIW, MyVip
  A két örök rivális életszimulátor. Itt bejelölgethetsz bárkit, akivel basztál, baszni akarsz, vagy baszni fogsz. Illetve feltölthetsz képeket, amiket aztán viszontláthatsz a napiszaron. Különösképp, ha fotosoppolod őket csillagokkal, helyesírásilag nem megfelelő szövegekkel, illetve olyan szavakkal, amiket haverjaidtól tanultál.
 • Na vajon mi lesz a link alatt
  No comment
 • Zsindex.hu
  Erőteljes propaganda, illetve áltudományos oldal, melynek szerkesztői feltehetőleg ugyanazok a dél-afrikai bantuniggerek, akik az sg.hu-t szerkesztik.
 • Puruttya
  Ez pediBANNOLTUK, IP CÍMÉT ÁTADTUK A RENDŐRSÉGNEK
 • Kurucz.nfo
  Lol politika + anti-irl troll weblap.