Sg.hu

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search

TUDOM, HOGY FOS AZ EGÉSZ, ÉPPEN EZÉRT FORMÁZZÁTOK ÉS ÍRJÁTOK ÁT AZ EGÉSZET Jóez, ennél jobbat nem érdemelnek.


A kezdetek

Egy unalmas nyári napon 1998-ban regisztráltatta be a supergays.hu domain nevet Kővári Ádám, aka St, hogy létrehozza Magyarország első homokos szex oldalát. Akkor még elképzelni sem tudta volna, hogy egyszer majd milyen egy remek szar oldallá fogja magát kinőni az ő kis buzi honlapocskája. Mivel akkoriban Magyarországon még nem igazán volt elterjedt a melegpornó, ezért Nyugatról kellett azt kis hazánkba importálni VHS kazettán, ami eléggé körülményes volt. St nem titkoltan azzal a céllal hozta létre ezt a honlapot, hogy ott a felhasználók csereberélhessék egymás között a ritkaságszámba menő homokos képeket és videókat, és megoszthassák azokat. Mondanom sem kell, hogy az oldal rövid időn belül hatalmas hírnévre tett szert és a látogatottsága az egekbe szökött: több mint 9000-en mentek fel rá naponta (ne feledjük, hogy 1998-at írunk, amikor még alig volt az országban net hozzáférés és te akkor iratkoztál be a kiscsoportba az óvodában).

Olyan egy évvel később St rájött, hogy ő Ferrarikat szeretne gyűjteni, ám ehhez a jelenlegi jövedelemforrása (a testét árulta szlovák kamionsofőröknek, másodállásban informatikus volt) nem volt elegendő, így gondolta, kihasználja az oldalának a népszerűségét és fizetőssé tette annak a használatát. Ennek az lett az eredménye, hogy tavaly ilyenkor Németországban két ember, ráadásul a látogatottság is rohamosan zuhanni kezdett. Talán St sem tud róla, de ezzel a lépésével nyitott utat a warezoldalak elterjedésének, mivel ezután sorra nyíltak supergays oldaláról lopott anyagokkal feltöltött honlapok, ahol sokkal olcsóbban, vagy teljesen ingyen lehetett hozzáférni a minőségi buzuláshoz (később ennek a mintájára más honlapokkal is megtörtént ugyanez). Mindenesetre St akárhogy is szerette volna, az oldalon már nem tudott segíteni és a pár száz megmaradt őstag pénzéből messze nem futotta Ferrarira, így gyorsan ki kellett találnia valamit. Zseniális dolog jutott az eszébe.

A nagy változás

Ha nekik megy, nekem miért ne menne?-gondolta St, és az online tutorialokból elkezdte megtanulni az önszopás művészetének minden csínját-bínját. Olyan 2000 környékére már játszi könnyedséggel tudta benyálazni a saját golyóit a legkülönfélébb pózokban. Az egyik alkalommal éppen fejjel lefele végzett önfellációt, amikor is leesett az ágyról és beverte a fejét. Ekkor villant át az agyán: Ha nekik megy, nekem miért ne menne?. Azonnal felment az azóta kihalt supergays oldalára és hozzálátott az alapoktól újraírni azt. Azt találta ki ugyanis, hogy a 9001. játékwarez oldalként újra a régi fényében fog tündökölni majd; át is nevezte az oldalt supergamez.hu-ra azonnyomban. Természetesen a kutyát sem érdekelte az egész, ám olyan cselhez folyamodott hogy csak na!

Mivel sikeresen visszaszerezte a felhasználóit, végre elkezdett az oldal terjeszkedni és az lassan, de kezdett profitot termelni. Ekkortájt kezdett el St a haverjaival kakiszexes homevideókat gyártani cikkeket írogatni mindenféléről, amiknek a színvonala még a lohere wiki cikkjeinek a színvonalát se érte el, de az átlagmagyarnak megfelelt a fos is, mert zabálták két pofára. St ezután reklámokat helyezett el az oldalon, megírta a világ legfosabb fórumát, átnevezte még párszor az oldalt stb. stb. innen már mindenki ismeri a történetet. Ha te nem, akkor meg kell ölnöd magad.

Ja, és St-nek végre lett elég pénze egy Ferrarira.

A jelen

Jelenleg az oldal neve sg.hu és a hajdani meleg mivoltára már csak a supergays-ből képzett mozaikszó, az sg emlékeztet (na meg az undorító rózsaszín és lila fejlécszín, amit a VIP faszokórumozók oly nagy szeretettel használnak). St már nem nagyon foglalkozik a meleg videókkal, bár hébe-hóba még feltölt valamit a redtube-ra, de ez teljesen jelentéktelen. Az oldal tulajdonjoga már rég nem nála van, hanem a zsidóknál, mint minden más. Az oldal elvileg informatikai és tudományos hírmagazin, éppen ezért legfőképp ebben a témakörben találhatók meg hírek és cikkek az oldalon, amiket olyan hivatásos cikkírók szomáliai néger kisgyerekek irkálnak, akik csak törve beszélik a magyar nyelvet. Ennélfogva a cikkek és a hírek színvonala kissé javult és már eléri a lohere wiki cikkeinek a színvonalátNE IS FIGYELJETEK RÁM, FASZOKAT SZOPOK!!!

Lényegében szar az oldal, ne szépítsünk rajta, de nem is ez a lényeg benne, hanem az ami az oldalt naggyá... úgy értem híressé... vagyis...ööö...né- (A KURVA ANYÁTOKAT MÁR)... az, amiért minden loherés gyűlöli az sg-t, a fórum.

A fórum

Kezdjük akkor magával a fórum engine-nel: LOL, DE HÁT EZ FOS! Nos fosnak azért nem mondanám (ez sértés a fosra nézve), de kurvára eljárt feletette az idő; mind sebességben, mind pedig tudásban százszámra akadnak nála jobb fórumok. Olyan alapvető funkciók, mint a saját hozzászólásaid szerkesztése, vagy törlése, szkriptek futtatása, bizonyos személyek elnémítása, szóval minden olyan funkció, amivel egy jót lehetne trollkodni, nem található meg benne. Illetve ha fizetsz évente sokmillió forintot a zsidók sg számlaszámára, akkor a törlés és szerkesztés jogát megkapod, de azt is csak 5 percre. Bár két szopás között néha szakít rá időt St, hogy foglalkozzon vele, de olyankor is csak seedszervernek használja a fórumot kiszolgáló szervert, ezért van az, hogy néha gyakran gecylassú az egész. A fórumengine 2001 óta kb. teljesen ugyanaz és bár az utóbbi 1-2 évben megpróbáltak szarból várat építeni, de a végeredmény még így is megegyezik ennek a bekezdésnek a 11. szavával. De azért a hiányosságai ellenére sem szabad elmennünk a jó tulajdonságai mellett!........... A picsába, mégis elmentem mellettük. Bocs. :'(

A fórumozók

Hogy miért utálják őket a loherések? Csak, de ha végigolvasod ezt a tanulmányt, akkor talán egy kissé te is megértheted őket.

A fórumozók azok az emberek, akik kizárólag csak az interneten élnek társasági életet. Valódi emberi kapcsolatuk nincs, ha mégis van, akkor majd nem lesz. A fórumozók a többi fórumozóval együtt beszélik meg a világ dolgait/bajait és a fórumon belül klikkekbe tömörülnek, vagyis bizonyos személyek (2-nél többen, de 304423-nál kevesebben) gyakrabban tartják egymással a kapcsolatot és egymással beszélik meg a személyesebb dolgokat. Ez így elméletben egész jól (HAHAHAHA) hangzik és tényleg vannak helyek az interneten, ahol ez így működik (aki tud adni egy linket, az nyer egy internetet), de gyakorlatilag ez történik sg-n:

Egy átlagos topik az sg-n:

 • 1. jóska12: csá! nincs még ilyen téma szoval irjatok
 • 2. elf_warrior: vótmá, KLÓZ
 • 3. jóska12: kurrva anyád
 • 4. kuka.2009: voltam zárás előtt
 • 5. JasonTheOwnage: (beszúr egy képet egy röhögő kutyáról)
 • 6. MzperX: TÉK
 • 7. mama2: most ez mi?
 • 8. bogzx36: a pc-s játékoknak leáldozott! köcsög pc-sek!
 • 9. fecó22: VÓTAM ZÁRÁS ELŐTT!
 • EGY MODERÁTOR ZÁRJA A TOPIKOT ÉS GONDOLKODÁS NÉLKÜL KIBANNOL MINDENKIT, AKI BELEÍRT

(További példák találhatók az alábbi linken, korlátlan számban: http://www.sg.hu/forum.php3?cat=666)

Hogy miért ilyen alacsony a színvonal? Mert az sg-re 99%-ban 13 éves serdülő fiúk irkálnak, akiknek még pelyhedzeni sem kezdett el a faszuk töve. Bár van valami statisztikaféle, ami szerint az átlagéletkor 26 év, de ez is csak úgy jöhetett ki, hogy a sok kisfiú hamis adatot adott meg. Ez az oka annak is, hogy a 11%-nyi lány 100%-a fiú, mert sokan viccesnek találják ha ellenkező neműnek adják ki magukat, miközben ezzel csak ékes bizonyítékát adják annak, hogy retardáltak. Egyébként is tudja mindenki, hogy az interneten nincsenek lányok.

A fórumozók típusai

Moderátorok

Ők a fórum életének a felügyelői, az elesettek segítői, a rend őrzői. Elvileg. Valójában az átlagfórumozókon vezetik le a napi feszültséget és a kiosztott büntetőpontokkal akarják kompenzálni az átlagon aluli méreteiket. Képtelenek objektíven ítélkezni, ha nem tetszik nekik a pofád, akkor a legapróbb dologért is (pl.: CP kép beszúrása az egyik topikba) bannolhatnak. Könnyedén felismerhetőek arról, hogy mindenkinél okosabbnak hiszik magukat, lenézően beszélnek a többiekkel és Cerbona müzlit esznek reggelire, bár mire felismertél egyet, már rég túl késő. Mivel nagyon kevés van belőlük, ezért íme egy lista róluk:

 • St, azaz Eszti, az sg fórum korlátlan hatalmú iSTene, élet és halál ura. Ha nem tudjátok, hogy ez mit jelent, akkor képzeljétek el, hogy ő olyan, mint sedthh a loherén. Bár csak 392 büntetőpontot osztott ki eddig, legalább háromszor ennyi regisztrált felhasználót bannolt már véglegesen, ugyanis nála van a legerősebb ősi fegyver, a BANHAMMER. Egy igazi virtuális Hitler. Amióta férjhez ment, nem igazán moderátorkodik már.
 • SHADOWEYES7, Eszti férje. Meglepő mi? Szerintetek hogyan vált belőle moderátor 1,5-2 év alatt? Bár ez nyílt titok mindenki számára, TILOS erről beszélni az sg-n. Rengeteg haragosa van, akik nem is restek hangoztatni nemtetszésüket azzal kapcsolatban, hogy protekcióval került modik közé, de a felesége által ráruházott hatalommal könnyedén elbánik a legszívósabb férgekkel is. A több, mint 6000 kiosztott büntetőpontja elrettentő példa lehet mindenki számára, ha vele húzol ujjat, megbasz tejszínen. Nem mellesleg egy paraszt.
 • Loál János a legrendesebb mod :o)
 • Jano EJTSD: DZSÉNÓ. = Loál János
 • pedrohsi a legszigorúbb moderátor az sg-n, egy igazi szadista állat, ha bármilyen hibát is vétesz, azonnal nyomja neked az 5 pontot, más számot nem is ismer. A kiosztott büntetőpontjainak az átlaga 5.0.
 • Pheel, neked ezúton is a kurva anyád.
 • Futottak még: kanDUREX, Monoton, [NST]Cifu, Efreet, Sir Quno Jedi, PResident Evil, gabber_saviola, Mortimer, tomsolo, Kovács József olimpia ezüstérmes

Ősregek

Nagyon ritka állatfaj. Egyenértékűek a chaneken megtalálható oldfagekkel/régibuzikkal. A moderátorokhoz hasonlóan ők is istenkomplexusban szenvednek és nem győzik hangoztatni azt, hogy ők már az oldal indulása óta tagok 7-8 éve csak az interneten beszélgetnek emberekkel. Bár ők semmit nem tehetnek ellened, ha nem tetszik nekik a véleményed, de mindig van egy ULTIMATE érvük akármilyen megdönthetetlennek is tűnik a sajátod, ami kb annyiból áll, hogy te csak egy szaros újreg vagy, ezért nem lehet igazad, mert ő már sokkal régebb óta van itt és kuss a neved. Egykoron mind a supergays előfizetői voltak, ezért mindegyikük homokos. A fent leírtak miatt könnyedén felismerhetőek.

Régregek

A leggyakrabban előforduló állatfajta. Hogy mikortól számít valaki régregnek, az változó, de ne is számíts rá, hogy 1 éven belül megkapod ezt a titulust (ha pedig megkaptad, akkor gratulálok, te is szűzen fogsz meghalni). Mivel ők vannak a legtöbben, ezért az ebbe a csoportba tartozó emberek nagyon változatosak itt van a legtöbb hülye. A nagy részük könnyedén felismerhető arról, hogy az aláírásuk tartalmazza a számítógépüknek a konfigurációját, vagy egy vicces szar idézetet, továbbá mindenhová spammelnek.

Újregek

Ez az állatfajta is igen gyakori, ám sokkal primitívebbek az eddigieknél. Míg régebben viszonylag könnyű volt számukra a túlélés, manapság már igen kevesen élik meg a régreg kort. Ennek az oka az, hogy a legnagyobb részük két csoportba sorolható. Az egyik csoportba tartoznak azok, akik elakadtak már a menünél a frissen lewarezolt efpéesükben és emiatt kénytelenek egy új topikot nyitni az említett játékról. Természetesen a játéknak már évek óta van topikja és a moderátorok aznap már a 4.-et zárják be (amiket szintén újregek nyitottak hasonló problémák miatt), ezért a régregek vérszemet kapva, habzó szájjal lepik el pillanatok alatt a topikot, ahol szar 4chan-es képek belinkelése mellett küldik el finoman az újreget a kurva anyjába, aki erre trágár szavakkal kezdi illetni őket. Egyértelmű ban egyértelmű.

A másik csoportot azok alkotják, akik a témanyitási joguk megszerzésének időpontjában azonnal nyitnak egy topikot, ami arról szól, hogy az epres vazelint gyártó cégük honlapjáról most 30% kedvezménnyel rendelhet mindenki egy tégellyel. Mivel ez ingyen reklámnak minősül, s így az sg zsidó tulajdonosai nem látnak belőle egy fityinget sem, ezért parancsba adták a moderátoroknak, hogy mindennemű reklámozás azonnali bannal büntetendő.

Könnyedén felismerhetőek arról, hogy mindenki utálja őket és folyamatosan faszságokat írnak.

Alregek

Mivel egyszer úgyis mindenkit utolér a BANHAMMER, ezért célszerű az sg-n alregeket létrehozni. Így ha átmenetileg, vagy végleg kitiltanak a fórumról, akkor más név alatt folytatni tudod a trollkodást. Ha magányos vagy, arra is használhatod őket, hogy beszélgess magaddal. Könnyen felismerhetők arról, hogy topikot nyitnak SHADOWEYES7 péniszéről, vagy arról, hogy hogyan maszturbáltak egyet, miközben a szaros wckefét huzigálták ki-be a szőrős farpofáik között.

Unregek

Ez az állatfajta a kötelező regisztráció bevezetésével kihalt. Vesztüket a folyamatos trollkodás okozta. Ezért nem lehetnek szép dolgaink.

VIP fórumozók

Szövegelés helyett, inkább idéznék az sg.hu-ról:

"Kik a VIP (VIszkető Pöcs) fórumozók?

Azok a fontos eNberek, akikaz SG Fórum törzsközönségét alkotjáket sikerült lehúznunk. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra felesleges jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését a zsidókat is.

A VIP fórumozók jogai:

 1. 50 MByte tárterület a Galériában (mert túl hülye vagy ahhoz, hogy keress egy ingyenes képfeltöltőt)
 2. 200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret (lásd: előző pont)
 3. Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig (mivel úgyis hülyeséget fogsz írni)
 4. Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig (hogy a hülyeséged kiegészíthesd még több hülyeséggel)
 5. Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín (bár van vagy 10 válaszható szín, de úgyis a rózsaszínt fogod választani)
 6. Választható 150x25 pixel nagyságú logo (akkora méretbeli különbség a 120x20-hoz képest, mintha SD tévéről váltanál HD-ra)
 7. 20 Kbyte maximum logo méret
 8. (Zsidó)Csillagokkal jelölt VIP státusz e-pénisz az üzenet fejlécében
 9. Jogukban áll hallgatni.
 10. Amennyiben nem élnek ezzel a jogukkal, bármi amit mondanak, felhasználható ellenük a bíróságon."
 11.  ????
 12. PROFIT!"

Említésre méltó fórumozók

 • Shadow_THH: aka sedthh. Egyetlen érdeme, hogy anno megnyitotta a "rosszabbul photoshoppolunk, mint 4 éve" topikot, ami rengeteg lulz képet termelt ki magából. Más említésre méltó dolgot nem csinált.
 • kaki maki: aka kakmak. Igazából ő nem csinált semmit, csak egy moderátor a loherén.
 • mod, eörgs, nyami, marki, Gonosz Élien: kaki maki alregjei.
 • mama2: napiszar celeb.
 • viniczaz: aki linkelt magyarítást Örm-nek az Unreal 2-höz.
 • karcsi: rola nem sog mindend tudog montani etyszeruen o natyon jofej tenylek oety hadalmazs arc.

A Fórum Részei

 • Általános eszmecsere: spam
 • Tudományos eszmecsere: HURR DURR DERP DERP
 • Fiúk, lányok, kapcsolatok: itt sírják el az életüket a 20 éves, csúnya, szűz, depressziós férfiak.
 • Tv, Mozi, DVD: ha bármit írni mersz spoiler tag nélkül, akkor elküldenek a kurva anyádba.
 • Zene fórum: ilyen is van
 • Sport fórum/Általános: sg-ző ember nem sportol, így ez eléggé kihalt
 • Sport fórum/Labdarúgás: itt mindenki elküldi a másik csapat szurkolóit a kurva anyjába.
 • Autó-motor: az itt lévők folyamatosan a faszukat verik olyan autókra, amiket soha nem kaphatnak meg.
 • Gumiszoba: /b/, csak sokkal szarabb.
 • Saját fórumok: sokkal magasabb szintű spam, mint az általános eszmecserében + warez
 • Játékosok fóruma: itt bizonygatják, hogy a konzolos játékoknak leáldozott + warez
 • Konzolosok fóruma: itt bizonygatják, hogy a PC-s játékoknak leáldozott + warez
 • Hardware fórum: "Bibí, nekem sokkal nagyobb a farkam, mert quad SLI-be kötöttem a GTX280-aimat és több mint 9000 pontom van 3DMarkban!!!!!!!!"
 • Mobil fórum: warez
 • Felhasználói programok: warez
 • Hírekhez tartozó topikok: itt lehet hozzászólni a szerkesztők afrikai négerek által írt cikkekhez. Általában ezek kimerülnek a cikkíró lehordásában, a hozzászóló saját tudásának fitogtatásában, illetve a "csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön" mondat ismétlésében, amelyre az utóbbi időben nagyon harapnak a moderátorok.


Említésre "méltó" topikok

 • Humoros és aranyos képek, videók: A népek nagy gyűjtőtégelye, a fórumozók 99%-a olvassa. Egy átlagos nap több, mint 9000 képet beszúrnak, ebből a harmada volt már, a másik harmada undorító vágott szemű és emós ribancok képei (aranyosak), az utolsó harmad pedig 4chanről HOTLINKELT képek halmaza, melyeken mindenki felhőtlenül nevet.