Puruttya

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
Rak.jpg
Puruttya miatt nem lehetnek szép dolgaink!


Figyelem! Nem feltétlenül kell már ellátogatnod a puruttyára annak élvezéséhez, mert megérkezett a PURUTTYA 2.0!


A puruttya vízjele
Ami valójában történik
Friss tartalom, egyenesen a puruttyáról
Átlagos hozzászólások a puruttyán
A felhasználók folyamatosan termelik a pénzt a weboldal tulajdonosának. Ők maguk amúgy éheznek

A puruttya (angolul EbaumsWorld.com) egy, az internetet a sulinet csomaggal épp felfedező középiskolások számára létrehozott gyermekmegőrző blog. A blog egyetlen érdekessége, hogy a rajta található tartalom mellett, az összes létező designelem, beszúrható smiley, de még a kód minden Logo.png egyes kibaszott karaktere is, más emberek, engedély nélkül felhasznált szellemi termékei. Az puruttya főleg olyan vicces (XD) képekkel van tele, amik akkor voltak utoljára érdekesek, amikor az oldal készítője (Kleptom András) még 13 éves volt. Ez azonban nem baj, mert az odalátogatók is mind most 13 évesek. Logo.png

Mit lop

András kezdetben maga is csak egy behúzódó, ismeretlen kocka volt, aki szüzen hal meg. Sokan például szőrös Györgynek csúfolták a háta miatt. Aztán Logo.png elkezdett szemérmetlenül lopni, miután a blog.hu-n hirtelen Hermészhez hasonló Istenné vált. Szárnyas cipőt azért nem kapott, mert olyan neki nem kell, ami másnak nincs.

Miért lop

Az oldal a következő három részből áll:

 1. A más oldalakról lopott tartalmak puruttya vízjellel
 2. "LOL XD" és/vagy "SUNÁZNÁM" hozzászólások
 3. Reklámok

Az utóbbi a weboldal teljes kódjának, körülbelül 90%-át teszi ki. Amellett, hogy az AdBlock működéséhez fogalmatlan odalátogatók, folyamatos jelleggel fossák András számára a végtelen pénzt, Logo.png még pluszban kéregető hirdetések is találhatóak az oldalon (pl: pólop bolt és adakozás). Ezeket az ötleteket nem a loheréről lopta, mert ott sajnos nem működnek.Logo.png

András az ország egyetlen online megélhetési bűnözője. Ez azt jelenti, hogy annyit lophat, amennyit nem szégyell mert senki nem tudja felelősségre vonni, ugyanis Logo.png nem létezik olyan, hogy Online bűnözés. Vona Gábor állítólag már megígérte, hogy szájbaveri, de még gondolkodik azon, hogy milyen ruhát vegyen fel az alkalomra. Szociológusok azonban azt hangoztatják, hogy Andrásnak segítség kell, hiszen csak a nyomor miatt viselkedik így, amit az odalátogatók okoznak.Logo.png

Hogyan lop

András egy átlagos napja a következő képen telik:

 • Felkel reggel a pénzből készült ágyából és leporolja magáról az aprót. Ezután elmegy fürdeni egyet a páncélszekrényébe, ahol a Kacsamesékben látott módon úszik két kört a negyeddollárosokban.
 • Anyukája jó reggelt kíván neki, mire András kilopja a tejét.
 • Már majdnem 8 óra van, ideje elindulni az Logo.png iskolába! András sietve felszáll egy buszra, minek következtében kirobban a BKV-botrány.
 • András első órája angol, amin sajnos kap egy egyest :(
 • A második órája irodalom. Nem érti, hogy a tanárnője miért pikkel rá, hiszen ő mindig minden kötelezőt elolvas és minden verset megtanul. Annyi, hogy a szerzők neveit felejti el mindig. Az óra végén ellopja a naplót.
 • A harmadik óra matek, ahol kap egy ötöst, mert ő érti a legjobban a Lopital szabályt. Sajnos az órának vége szakad, amikor az összes kréta eltűnik.
 • A negyedik óra biológia, ahol a tengeri élőlényeket veszik. András megint kap egy ötöst, mert rákos. Ezzel feljavítja az év-végi érdemjegyét, mert előző Logo.png órán a növényekből egyest kapott, amikor azt hazudta, hogy nem ismeri a loherét.
 • Ötödik óra helyett jól elverik a WC-ben, de ő előrelátóan a saját vérével felírja a nevét a támadóira, hogy utólag megismerhesse őket. Amikor az igazgató megtalálja a kis kópékat, mindegyiknek ad egy igazgatóit. András ezután mindegyik gyereket becsomagolja és hazaviszi magának.
 • András otthon beül a gép elé és ilyeneket ír a csibe fasz blogról:
Nem csak posztokat loptak a puruttyáról, és más blogokról, hanem sok minden mást is.
A fantáziátlanságokat mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy amikor elkezdtek pólót árulni, 
egy az egyben, szó szerint ellopták a pólóárus szövegünket anélkül, hogy legalább elolvasták volna, 
így benne maradt még az is, hogy a XII. kerületben lehet átvenni személyesen a pólókat stb.
Ellopták még a jogi blablát is, illetve egy hirdetés bannerét, amit én fotóboltoltam, mivel a hirdetõ 
rendelkezett megfelelõ méretû bannerral. Õk ezt a reklámot is ellopták szépen, és ott villogott az 
oldalukon, egy totál másik oldalt hirdetve.
Az pedig már megint mindennek az alja, hogy ellopták a "Kép/videó/stb beküldése" feliratot is,
ami jelenleg is kísértetiesen hasonlít a puruttyáshoz. Logo.png

Gyalog ga lop

András gyakorta hangoztatja, Logo.pnghogy ő azért nem lop, mert már akkor is ismert vicces oldalakat és durva képeket, amikor mi még azt sem tudtuk, mi az a számítógép. Ebben az érvben semmilyen logika nincs, de agyafúrtan, menő smileykat tesz a mondatok végére, ami egyből hitelessé teszi. Sajnos a bizonyítékok mégis mind ellene szólnak:

Flashlop

Biztos jobb leírást is lehetne csinálni erről az oldalról, de:

 1. Ezt sem érdemli meg :(
 2. Annyira azért nem érdekel, hogy körbenézzek rajt, mert minden egyes ott töltött perc, egy évvel megrövidítette az életemet.
 3. Egy szomorú alternatív univerzumban, minden ember vízjeleket lop.
 4. Ez a cikk fenn lesz puruttyán 1 hét késéssel, vízjellel.
 5. ???????
 6. Logo.png