Magyarország

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
ez a cikk még csoNk és példáúl bővíthetnéd


History.jpg

Magyarország csodálatos történelmünkről is szól.


Magyarország a legjobb villamosenergiával ellátott ország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt és a vezetők érintése halálos.


Adatok

Nemzeti lobogónk
Magyarországon van a legtöbb egy főre jutó Nobel díjas
Fontosabb magyar települések listája
Az ő fúrója üti át a mennyeket
Rákosi Mátyás Király, az igazságos.
Magyar madár lecsót főz
Szörnyű, hogy ilyen ma Magyarországon megtörténhet! A képen gárdisták locsolnak le szlovák népviseletben lévő lányokat, kénsavval.

Jelenlegi államformája: Izraeli gyarmat Viktatúra
Jelenlegi államfő: Simon Perec (eredeti foglalkozása pék)
Főváros: Bukarest
Hivatalos nyelv: japán
Lakosság: csökken
Nemzeti himnusza: Szózat
Nemzeti dala: bármi amit Oláh Ibolya énekel és a politikusok sírnak rajt
Nemzeti zászlója: Piros, fehér, zöld (utóbbit elszívták).

Történelme

A történelem az a tantárgy amiről a tanáraid sokat beszéltek neked és szó szerint elvárták, hogy visszaböfögd. Ez azért volt jó, mert soha a büdös életben nem fogod használni az információt (kivétel, ha fel akarsz vágni, mekkora Ősmagyar szittya is vagy, vagy ha bölcsésznek mész) és az összes tanagyag amúgy is ferdített. Jövőre például 56 megint a világ legszebb forradalma lesz.


Magyarország a Pannon-medencében terül el, a kőszívű Európa szívében. Minden létező nép megpróbálta elfoglalni már, mert annyira gyönyörű helyen fekszik (Horvátország és Ausztria jól látható innen). Ha magyar állampolgárnak születnél, még embrióként befecskendeznek beléd egy microchipet, amiben 1000 év folyamatos szenvedés adata van kódolva. Ebből fakad, hogy nálunk minden enber ilyen búvalbaszott és csak arról tud beszélni, hogy mennyire szar is az élete. Az ezredév gyötrelem emlékei, az igazságtalan történelmünkben gyökereznek.

 • Honfoglalás előtt: nem éltek itt a románok, viszont lopni átjöttek volna ha ismerték volna a térképet, a lovat vagy a szappant.
 • Honfoglalás: elindult visszaszerezni az igazságtalanul birtokolt Kárpátmedencét a hét fővezér: Álmos, Előd, Ond, Kond, Hapci, Kuka, Morgó. Mivel a saját területeiket már teljesen kifosztották, muszáj volt nekik új hazát keresniük. Vándorlásukkal maguk előtt hajtották az összes többi apróbb, menekülő népet, akik ugyanígy, az ő előttük lévő népeket hajtották tovább és így tovább. A leggyávábbak értelemszerűen így a legnyugatabbra szorultak Európában és így Franciaországban laknak. A magyarokat akkor az olasz Árpád vezette, aki annyira nagyszerű volt, hogy császárnak választották. Mindenki csak úgy emlegette: Frankó, Néró! A Honfoglalás, egy embert próbáló feladat volt: a férfiak elindultak lovakkal, az asszonyokat és az öregeket pedig szekereken hozták maguk mögött védelem nélkül, külön az erdőn át. Ebből gond is volt, amikor egyszer rájuk támadtak a gonosz Besenyők, mind az öten! Az a tény is lassította őket a haladásban, hogy csak 10 lovuk volt, és azokkal is körbe-körbe mentek egymás előtt. Annyira sokan meghaltak a csatákban, hogy mire elértek a checkpointra, amivel hivatalosan is elfoglalták az országot, már alig maradtak ötvenen, de szerencsére azért az úton született egy szőke kisgyerek is. A románok ekkor még nem voltak itt.
 • Szent István: még életében szentté avatták, amiért mindenkit lemészárolt, aki nem követte Jézus szeretetről szóló tanításait. Szerencséjére augusztus 20-án született, így születésnapján mindig volt tűzijáték. Királyként ő vert először papírpénzt a saját arcképével. Szent István koronáján a kereszt elvileg el van ferdülve, de ezt senki sem tudja biztosan, mivel 3 éve az MSZP eladta. A románok ekkor még nem voltak itt.
 • Árpádház: Árpád házában egy saválló, beton atombunkert építettek drautkoszorúból. A románok ekkor még nem voltak itt.
 • Tatárjárás: fosztogató lovasnemzetünket utolérte a karmája, amikor egy másik fosztogató lovasnemzet támadt rá, a kutyafejű tatárok. Vezetőjük Vati-kán aki szintén olasz, ugyanis Árpád testvére volt, csak bosszúból a fülébe forró ólmot öntetett. A Wikipédia szerint a tatár olyan gonosz nép, hogy a tatárjárás során az ország lakosságának a felét megölték. Azt, hogy Magyarország lakosságából hányan haltak meg, viszont nem tudni. A tatárjárás után IV Béla újraépítette az országot kővárakból. Gondolkodott, hogy behívja segíteni a románokat, de akkor még nem voltak itt.
 • Az interregnum évei: itt nem voltak említésre méltó királyok, Károly Róbertet annyira nem vették komolyan, hogy a papír kétszázast is bevonták novemberben. Nagy Lajos uralkodása alatt Magyarország határait viszont három tenger is mosta: az Atlanti-, a Csendes- és az Indiai-Óceán. A románok ekkor már itt voltak, ugyanis legelőket is elfoglaltunk.
 • A törökök: török-magyar két jó barát, együtt issza sörét-borát! A török egy focista nemzet, az ő érkezésük óta nézik a magyarok a Mecset. Még minden más ország fejlődött, mi pajzsként tartottuk vissza a törököket, köztük a szultán szuperhőst: Szulej-mant. Azokért a problémákért amikért nem a zsidók a felelősek, valójában a törökök. 150 évig voltak itt, de ez még mindig nem volt elég arra, hogy ne csalamádét tegyünk a kibaszott gyrosba. A románokból egy itt volt, de az Egri Csillagokból kiderül, hogy nem harcolt.
 • Mátyás Király: annyira igazságos volt, hogy ellenségei sem voltak: mindenki ugyanúgy szerette. Így zsoldoshadseregre sem volt szüksége. Rengeteg történet él a nép tudatában Mátyás hősi tetteiről, mint például a füstpénzről, a hadiadóról és a koronavámról. A románok nem voltak itt, hiszen ekkora a kultúra virágzott Magyarországon.
 • Mohácsi vész: Mohács László egy MSZP-s politikus, aki jelenleg az EU-ban adóügyi biztos. Először Medgyessy Péter nem akarta külföldre engedni, mert igazságos, jó képviselő volt és titkon nagyon szerette. Ekkor az egyik barátja tréfásan azt mondta neki: "Ne aggódj! Több is veszett Kovácsnál!". A románok ekkor még nem voltak itt.
 • Habsburgok: két fejük volt és bajszuk. Ők csinálják a HB sört és a Rákóczi krémest.
 • Szabadságharc: természetesen elvesztettük, a Heti Hetesben pedig azt mondták, hogy nem is volt. Március idusán megfogalmaztak egy 12 pontból álló nyilatkozatot, amiben kérik Budaházy György kiszabadítását. A véres Pák-Ózdi csata során Majka fejsérülést szenvedett, ami miatt azóta is csak rappelni tud.
 • Az első világháború: ekkor a románok már itt voltak, ugyanis elfoglaltuk az összes területüket. Nem vesztettünk ellenük csatát (a golyó még mindig többet sebez a bunkósbotnál) ezért teljesen logikusan, a trianoni szerződés után, odaajándékoztuk nekik romániát és mellette Erdélyt is, hogy legyen hol lakniuk, ha már eddig amúgy sem voltak itt. Később kiderült, hogy ekkor már nem csak a románok hanem a szlovákok a csehek, sőt a horvátok is itt voltak.
 • A második világháború: Hitler megígérte, hogyha nyer, kiírt minket, ezért szó nélkül csatlakoztunk hozzájuk. Aki ekkor élt az mind fasiszta volt vagy zsidó. A világháború pontosan úgy folyt le, ahogy azt a videojátékokban is láthatjuk: egy amerikai katonát bedobtak a Mein Kamp tábor melletti egyik német fővárosba, ahol egymaga megölt egy ezredet, majd magát Hitlert, aki akkor már óriásrobot volt. Csak azok az amerikai katonák haltak meg, akik elfelejtettek lefeküdni öt másodpercre, amikor pirosan láttak mindent a fejlövés miatt. A románok ekkor velünk voltak, aztán az utolsó pillanatban, hirtelen nem.
 • Az oroszok: szerencsére ők nyertek és nem a nácik. Így nem alakult ki totalitárius rendszer, nem került sor nép- és fajirtásra, munkatáborokba küldésre, és titkos rendőrségek túlkapó akcióira. Aki 56-ban kiment az mára már mind elfelejtett magyarul, viszont feltalált valamit Amerikában. Jelenlegi álláspont szerint az oroszok csak jót tettek a magyar néppel, viszont ez a következő választások után valószínűleg változni fog. Az oroszok alatt a románok nagyon ott voltak.
 • Rendszerváltás: a Heti Hetes szerint volt. Beléptünk az EU-ba, a románokkal együtt. Valamit elárul róla, hogy milyen menő hely is lehet, ha még minket is felvesznek. Azóta meglepődve tapasztaljuk, hogy a demokrácia nem egyenlő a külföldi utak + több árú a boltban + gulyás kommunizmussal. Jelenleg minden létező problémáért maga Gyurcsány Ferenc felelős.

Magyar kultúra

Hasznalom az internetet.jpg


 • Minden magyar gulyással kezdi a napot. Aki nem az NEM MAGYAR.
 • BAZMEG
 • VESSZEN TRIANON
 • GYURCSÁNY TAKARODJ
 • A népi humor jellegzetes formája a Hofi viccek szemérmetlen újrafeldolgozása.
 • BUDAPEST TÉVÉ[1]
 • SÜN!!!
 • Ősmagyarkodás minden mennyiségben
 • Újságolvasás
 • BAZMEG

Magyarország képekben