Zalai Imréné Tóth Rozália

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search


Ez a cikk már MAJDNEM jó. Közelebb viheted a tökéletességhez avval, hogy írsz még hozzá.


Nagymamám, Zalai Imréné találkozása David Bowieval


Nagymamám

"Nagymamám, Zalai Imréné találkozása David Bowiveval" egy magyar mém a loheréről. A falvédőt egy naív népművész készítette, a nemes eseményt megörökítendő céllal. Zalai Imréről sajnos jelenleg nincs információnk, de Zalai Imréné megtalálható az iwiwen.

David Bowie

David Bowie természetes környezetében
David Bowie találkozása a videojátékokkal

Született: David Robert Jones (Endrőd (ma Gyomaendrőd), 1920. március 21.) magyar énekes, író, színész.

Endrődön született, nyolcan voltak testvérek. Gyerekkorában már színdarabokat írt, az egyiknek ő játszotta a főszerepét. A második világháború alatt a málenykij robotban vett részt, itt utálta meg a töltött káposztát. 1953-ban nősült, 1957-ben született fia, Attila. Feleségétől 1969-ben vált el. 1951-től 31 éven keresztül dolgozott a Magyar Optikai Művekben először segédmunkásként, majd raktárvezetőként, utána 1982-ben nyugdíjba vonult. Először a Zenit TV-n tűnt fel, 2000 januárjában. 2004-ben az ATV Humorbajnokságára nevezett be, ahol előkelő helyezést ért el. Többször is fellépett a Sziget Fesztiválon. Legismertebb számai: Kispatak, Rebeka, Szívem, Csúcsforgalomban, Gyönyörű lány.

Nagymamám szereplései a médiában

Zalai Imréné szerencsesorozata nem ért véget csupán egy darab szupersztár megismerésével. Többször is szerepelt a médiában, és vált ismertté a magyar hírességek körében. Az R-go Online szavazásán elsöprő fölénnyel nyert, és választották meg a legújabb gidának.


Nagymamám alternatív találkozásai

Mindenszenteki busójárás

Egy kihívó jelenik meg

További kiválló konpozíciók neo-kisnyugdíjasoknak:

Az alkotók: Szabó Eszter Ágnes vagy Pittmann Zsófi vagy egyik sem.