Világháború

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search

History.jpg

Világháború csodálatos történelmünkről is szól.


PROTIP: egy háborúnak sem volt előzménye. Mindegyiket a semmiből robbantották ki a gonoszok, a jók ellen. Még szerencse, hogy a háborúkat mindig a jók nyerték így az egész világban újra happy end honolhat.


A Világháború (eredeti címe: World War) egy filmsorozatnak, irodalmi műveknek és számítógépes játékoknak a neve. A filmet eredetileg három részes trilógiának tervezték, de a harmadik rész érdeklődés hiányában elmaradt, mivel még az előkészítések alatt becsődölt, így pénzügyi megfontolásból inkább rövidfilmeket csináltak belőle. Mindegyik rész arról szól, hogy több millió ártatlan zsidó hal meg, az amerikaiak a legvégén lépnek be, mi pedig vesztünk.

Sok Világháború rajongó a filmeket gyerekként látta, és az akkor forradalminak számító különleges effektusok, a film fantáziadús képi világa és cselekményvezetése mély nyomot hagytak bennük. Számos eleme - így pl. R2-es repeszgránát vagy a fasizmus alakja, a fénykard, vagy „Möge die VerMacht mit dir sein” kifejezés, vagy a Adolf Hitler légzőrostélya által kiadott zaj - vált kulturális emblémává, nem csak az Egyesült Államokban.

World War: Episode I - Egy új remény

A film borítója
Ami valójában történik

Az első világháború, addig még soha nem látott szenvedést hozott a Földre. Persze ez még mindig picsafüstnek minősül a többihez képest, ezért utólag csak nevetgélünk rajta, hogy "ezt hittétek menőnek mi?", mint amikor visszagondolunk, hogy a TETRIS mekkora durvaságnak tűnt, amikor ma már a kenyérpirítóban több a J/K flipflop meg a szilícium.

1914-től 1918-ig tartott. Európa országai az egész világon rendelkeztek gyarmatokkal, amikért folyamatosan ment a veszekedés. Németország és az OMM ereje úgy megnőtt, hogy úgy érezték, jó ötlet lenne ezt a Balkánon is demonstrálni egy felvonuláson. Sajnos Ferenc Ferdinánd épp azzal járta meg, hogy az eszébe jutott. Cserébe Ausztria hadat üzent Szerbiának, amiért terroristákat támogat, de előtte megkérdezték a németeket, mire azok rábólintottak. Ezt később úgy értelmezték, hogy a német imperializmus (meg persze a magyarok) sodorta szegény Monarchiát háborúba.

A legvégén belépett Amerika, azzal, hogy megígérte mindenkinek: aki a Magyarokat utálja, az megkapja az országukat. A Románok csak ekkor mertek belépni a háborúba. Okosan tették, hiszen csak buzogányaik voltak.

A film végén legyőzik Hitlert, aki úgy tűnik, hogy a robbanással együtt maga is megsemmisült. A főszereplő amerikaiak, célul tűzik ki, hogy megalapozzák a világbékét: olyan mindenki számára igazságos lépéseket hoznak, amik segítik az országok együttműködését. Ilyen például Trianon és az, hogy a vesztesek elfogadják, hogy a világ összes problémájáért ők maguk a felelősek. Felbomlott az OMM, mi pedig könnyes búcsút vettünk sógorainktól és területeink 1/3-ától. A győztes nagyhatalmak azonban voltak olyan kedvesek, hogy megengedték a veszteseknek azt, hogy kárpótolhassák a világot azért, amiért egyedül tönkretették azt: például Németországnak elcsatolták az iparvidékeit és végtelen mennyiségű hadisarcot sóztak rá, mert az OMM ő volt a felelős a háborúért egyedül.

Az első világháborút Magyarország elvesztette és a háború alatt 15 millió zsidó halt meg.

World War: Episode II - A Birodalom visszavág

Japán többször is feldolgozta a háborút műveiben
Kawaii
Ami valójában történt
Szerencsére macskáknak a csaták hevében sem esett bántódása

Hitler mindenki nagy meglepődésére mégsem halt bele az űrhajója felrobbantásába. Helyette titkos főhadiszállásán bosszút forral és egyedül kirobbantja a második világháborút, 70 ország ellen. Semmilyen előzménye nem volt, minden hirtelen történt: a német lakoság boldogan éldegélte mindennapjait, amikor egyszer csak Hitler elfoglalta az Országukat. Úgyanígy járt Ausztria is, akik a nácik első áldozatai voltak (ismerős?), Hitler is valójában bajor volt, Beethoven viszont osztrák.

Hitler legnagyobb ellenségei kezdetben a Japánok, az Oroszok és Magyarország. Hogy szabadon megvalósíthassa terveit, titokban szövetségeket köt. Németország kezdeti szövetségesei:

Svájc egész végig fehér színű volt a térképen, azért, mert a muzsika hangjaiban a németek angolul énekeltek és oda akartak menni csokiért. Szerencsére néhány eltévedt bomba a határ Svájci oldalán is becsapódott, agy Svájc is építhetett háborús emlékműveket mindkét elesett tehénnek hősüknek.

A náci politika arra épül, hogy Hősi Németország megérdemli, hogy az egész világ felett uralkodjon, ismét. Ehhez az kell, hogy mindenki mást kiirtanak (a szövetségesekkel együtt). Főleg a zsidókat és a cigányokat, amiért ők elvették a németek összes pénzét és ők ezért szegények. Erre azért is szükség van, mert a Földnek jobb úgy, ha csak genetikailag tökéletes emberek lakják. És a bálnaseggű, pedofil Hans, az egy olyan.

Ez az, amit az amerikaiak valójában hisznek. (5:00-tól)


Hitler kezdetben erőszak nélkül foglal el területeket, a világbékére hivatkozva majd miután a jogászai kifogynak az ötletekből, végre erőszakhoz folyamodik és lerohanja Lengyelországot tankokkal. A szemfüles Lengyelek rájönnek, hogy vas ellen vassal kell küzdeni, ezért be is vetik a Lengyel Biciklis Hadosztályt, akik arccal beletekernek a tankokba, majd miután elég közel értek hozzájuk a kinyújtott nyelvükkel a hideg csőre tapasztják magukat. Ez sajnos nem volt annyira eredményes mint várták. A Csehek és a Szlovákok is hasonlóan jártak: sajnos még nem szokták meg, hogy országok, ezért nem is tudták mit kell egy háború alatt csinálni. Lengyelországban azóta sincs semmi csak szájtépés és táborok.

Az Olaszoknál közben a fasiszták kerülnek hatalomra, az egyház segítségével. Mussolinit a Vatikánban lovaggá ütik, amiért megígéri, hogy mindenkit lemészárolnak, akik háborgatják a békés digó népet. Japán eközben rájön, hogy most már szívesen elfoglalná az egész Szovjetuniót, viszont ehhez előtte el kell foglalnia India körül minden mást, az Angol gyarmati szigeteket, illetve ha lehetséges, egész Kínát. Ezért mindenkit megtámad a Szovjetunió kívül. Hitler megkéri a Japánokat, hogy vegyék komolyan a dolgot: ez nem egy kis picsányi gyarmati háború, hanem komoly dolog! Harcoljanak rendesen a világgal ők is.

A németek közben elfoglalja egész Európát, amitől úgy elbízza magát, hogy megindul Oroszország felé, mert hát Sztálinnak úgy sincsenek az Urál mögött hatalmas erőforrásai. Sztálin ennek nem nagyon örül, és kivette az Allied menüben Hitlert. Így alakultak ki az Antanténusz hatalmak és a Központi hatalmak. Hitler úgy gondolta, hogy 3 nagyhatalom fogja uralni a világot: ő Európát, Amerika Amerikát és a Japánok minden mást. Ezért Japán elsüllyesztette a Titanicot, Pörlhárbörnél, amiért az amcsik úgy bepipultak, hogy azonnal beléptek a háborúba, avval, hogy Sztálinnal kezdtek beszélgetni. Megbeszélték, hogy Normandiánál partra szállnak közösen, ahol halomralövetik magukat. Sztálin visszaszorította a németeket keletről, a szövetségesek pedig nyugatról törtek be. Ezalatt Hitlert felkérték a Bukás című filmben is, hogy szerepeljen.

Végül az amerikaiak ledobnak egy atomot a kizárólag gyilkosokból álló Japánra. A szigetországban ettől a robbanástól mindenki meghal, aki a szárazföldön volt. Csupán azok maradnak életben, akik a levegőben voltak, mint például a Kamikaze pilóták. Milyen ironikus, hogy Einstein zsidó volt! Közben az amerikaiak végigjárják Európát, ahol mindenkit kiszabadítanak a koncentrációs táborokból, hogy azokat üresen átadhassák a szovjeteknek, a következő évtizedekre, használatra. Hitler és haverjai pedig öngyilkosok lesznek úgy, hogy kinyitják a frigyládát.

Minden Happy Enddel zárult! Tanulva az eddigiekből, a győztesek olyan lépéseket hoznak meg, amik elősegítik majd a világbékét, és a Föld országainak együttműködését. A győztesek odafigyeltek a vesztesekre és segítették őket az újraépítésben és a demokratikus fejlődésben. Kicsit dejavús érzés, hogy a Németeknek megint egyedül a kurvaannyát.

A második világháborút Magyarország elvesztette és a háború alatt 62 millió zsidó halt meg.

Galéria

Archív fényképek a háború borzalmairól. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!

World War: Episode III - Baljós árnyak

Könyvek a harmadik világháborúról
A hidegháború komoly üzlet

Ebben a részben a mindenki által imádott Sztálin gonosz ikertestvére, törvényes választások útján hatalomra jut Oroszországban. Hogy ne fordulhasson elő további értelmetlen háborúzás, Németország fővárosát Bécset, felosztották 4 részre. Ez olyan jól sikerült, hogy ezután a világot is felosztották ugyanennél a vonalnál. A két rész a következő fantázianeveket kapta:

  • jók
  • rosszak

A 80-as évekig a világ történelme abból állt, hogy a kapitalisták és a kommunisták egymással szemben állva vicsorogtak mérgesen, miközben egyikőjük sem mert odamenni lekeverni egyet. Ezt nevezik hidegháborúnak. Ehelyett inkább máshol folytattak helyettesítő háborúkat az igazság és a béke nevében. Ilyen volt például Vietnam is, ami a napalm miatt már nem nevezhető hidegnek annyira. Közben mindenki azon aggódott, hogy mekkora lesz az a legnagyobb pusztítással bíró fegyver, amit a másik be mer majd vetni, és ezért mennyivel nagyobbat kell neki kifejlesztenie, hogy megakadályozhassa. Gyakorlatilag ma már bármelyik nagyhatalom egy gombnyomással elpusztíthatná az univerzumot.

Mivel mindenki félt a másiktól, ezért könnyedén lehetett a közös ellenségképre alapozni. A szocialista diktatúra legitimitását az igazolta, hogy még mindig jobbak, mint a mocskos kapitalista disznók és fordítva. Ezért joguk volt népirtásra a közjó érdekében, amiről viszont csak a következő választásokkal lehet majd újra beszélni. Mivel a tegnap hazaárulója a holnap békéjéért üldözi a testvéreit, ezért ma már mindenki háborús bűnös besúgó a zsidókon kívül.

TL; DR: ha a hidegháború sörivó verseny lenne, akkor a két ellenfél folyamatosan öntené a poharába a sört, hogy majd húzóra megigya. Ha az egyikőjük szája a pohárhoz közeledne, a másik lekiabálná, hogy "úgysem mered KÖCSÖG." Ezalatt pedig az asztal alatt rugdosnák egymást és aggódnak, hogy lassan be fognak vizelni.

A harmadik világháborút Magyarország elvesztette és a háború alatt az összes zsidó meghalt.

Alternatív univerzumokban