Szomszédok

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
Buta szexi Vágási Feri
Figyelmeztetve lettél
Volt egy sör
Nagy sikerű videójáték a sorozat alapján
HOL AZ ISTENETEK MOST?
Ha lenne tízezer forintod, megvehetnéd a számítógéphez
Taki megerőszakolja egyik utasát
LOL PEDOKÁROLY XD

Teleregény

A Szomszédok egy magyar sorozat ami akaratuk ellenére összezárt, éhező proletár sztahanovistákról szól, akik a kommunizmust sírják vissza. A műalkotás, a megtévesztően "gazdagréti" lakótelepnek nevezett, nukleáris szemétlerakóra épült, monoton betondzsungelben játszódik. Gyakorlatilag egy szocreál Big Brother, amiben a kiszavazottak éhen halnak. 1987-ben kezdték el először sugározni, és -a magyar néző igénytelenségét tükrözendő- csak 1999-ben sikerült végre abbahagyniuk. Az örökös földi szenvedést idéző főcímzenéjével mindig sikerül elbaszni a jókedvet, ezért mind a 331 részében ezzel indítottak.

Agymosás

Minden rész végén, 8 általánost végzett csórikáim beálltak a kamera elé, és elmondták az író politikai nézeteit az Antall-kormányról. A politika azóta itthon egy olyan szakma, amihez minden utolsó csöves ért, viszont csak hozzá nem értőket kérnek fel a művelésére. Ha esetleg lemaradtunk a sorozat utolsó 5 percéről, akkor sem kell aggódnunk: vagy arról volt szó, hogy drága lett valami, vagy arról, hogy semmi értelme nincs a kapitalista disznók által terjesztett fejlődésnek, mert az a nemzeti eszmék ellen van és amúgy is drága.

Szereplők

Vágási Feri

Feri négy műszakban dolgozik egyszerre, de sajnos ez sem elég ahhoz, hogy begyöpösödött tanár feleségével eltartsák egy szem gyermeküket Matyit, ezért őt az egyik részben inkább elvesztik. Vágásiék minden részben rosszabbul élnek, mint az előzőben, de ettől még ugyanolyan megingathatatlan marad lovagi erényeiben és tovább nyomja a taposómalmot. Ráérő idejében, mint "gazdaréti rambo" a környéken bóklászó náci drogkereskedő pedofil csőcseléket veri agyon. Feri természetes ellensége a magyar állam mellett a kriptonit.
Munkái:

  • dolgozik a gyárban
  • dolgozik a nyomdában, windows 95-tel
  • Góliáttal dolgozik, akivel zongorákat visz zsidóknak az emeletesházába
  • valami negyedik munkahely amit a felesége, Jutka talál ki neki ha néha hazaér


Feri maga is meglepődik az egyik részben, amikor cigánynak hiszik.

Vágási felesége

Az első részben Ferivel együtt keresik a paneltömbök között a saját 32 négyzetméteres lakhelyüket. Mindketten nagyon boldogok lesznek, amikor megtalálják és rájönnek, hogy kurva mindegy, hogy melyikben is laknak mert ugyanolyan az összes. Jutka azt a bigott tanárnőt játssza, aki elvette a focilabdádat és bevitt az igazgatóhoz, mert államellenes volt a viselkedésed a versmondóversenyen.

Vágási Matyi

Vagy hülyéket kérdez, vagy baja esik. Feri nem tudja, hogy Matyi valójában fattyú gyerek, ezért nem örökölt tőle semmilyen szuper erőt.

Mágen doktor

Mágen doktor a házban mindent gyógyító orvos, aki ránézésből megmondja bárkiről, hogy milyen méreg van a bélrendszerében. Hála Rákosi Mátyás és a párt munkásságának, Magyarországon annyira jó lett az orvosi ellátás, hogy Mágen már azelőtt ki tud érni egy esethez, hogy az megtörtént volna.

Mágen loli

Julcsi, aki éltanuló és Mágen hiányzó haját a hónaljában hordja. Leszbikus úttörőt játszik.

Etus

Mágen meg nem értett anyósa, aki mindig mindent és jobban tud. Gazdaréti Teréz anya, aki, amikor épp nem az igazságért küzd KÖCSÖGöket hegeszt mert szobrász. A madárinfluenza óta mindenkit csak csibének hív.

Lenke néni

Lenke néni a becsületes közértes, fejből tudja mindennek az árát. Neki mindig pofáznia kell, mindegy, hogy mi történik. Csak azért nem hal meg, hogy Takit azzal is basztathassa.

Taki bácsi

Lenke néni férje, egy feltűnően lassú felfogású taxisofőr. Szintén becsületes (Knight Rider magyar megfelelője). Minden létező újítás ellen van, ha tehetné még mindig abrakolna tankolás helyett. Soha nem halad gyorsabban a megengedettnél, viszont a féktávból megmondja a csodálkozó rendőrnek, hogy ki mennyivel ment és milyen autóval.

Alma

Vágási Feri nőben.

János erdész

Azért jár az erdőre mert megnyugtatja. Minden második részben lelövik az erdőn.

Sümeghy Oszkár

Híres operaénekes és művész. Annyira híres és elismert, hogy egy lakótelepen él 32 négyzetméteren egy rakás prolival és nincs nője.

Kutya úr

Senkinek sem akart rosszat soha, ezért mindenki őt csesztette.

Góliát

Paraszt.

Gábor ²

Mindenki utálja, ezért dolgoznak neki kérdés nélkül. Folyton újdonságokat talál fel, mindig újít és korszakalkotó ötletei vannak. Egy fodrászata van. Szomszed(ok).GIF

Janka néni

Magdi anyus 20 évvel korábban született egypetéjű gonosz ikertestvére. Alkoholista mint a legtöbb szereplő.

Mikroszoft Vindóz 95

Vágási Feri a nyomdában számítógépet, programot és internet használ. Rossz nyelvek szerint, az egész számítógép használat csak propaganda volt.

További érdekfeszítő részek

Harcikártyák

Nem, nincs több.

Hivatkozások

Szomszédok Best Of Tecsövön
zsindex fórum
Quaternion86 FTP szervere teljes epizódokkal:
ftp://157.181.186.74/
login: szomszedok
password: szomszedok