PS3

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
ez a cikk még csoNk és példáúl bővíthetnéd


internet,komoly biznisz
az alsó burkolat
egysem
Itthon csak Gyurcsány Ferenc engedheti meg magának
A PS3
A PS3 két darab kontrollerje: az ergonomikus doboz és az anális botmixer
Potom pénzért megvásárolható


A Sony sok év alatt tökéletesítette a playstationt, azzal a céllal, hogy ne lehessen rajta játszani. Ennek oka, hogy az előző PS játékokról (zelda, mario, metroid, pong) az SG nagyon negatív cikkeket írt: mivel egy ilyen nagyvállalat (játékgép és macskakaja gyártó) nem engedhette meg magának ezt a szégyent, így miután a vezérigazgató katakanájába katanájába dőlt, elhatározták hogy többé csak játékokkal inkompatibilis gépeket készítenek, nehogy megismétlődhessen ez a szégyenteljes eset.

És íme, rengeteg munkájuk gyümölcseként itt a Playstation 3 amire teljesen lehetetlen játékot találni ám egyes fanatikusok állítják, hogy éppen ebben rejlik a szépsége, egyedisége.


A konzol

Sajnos itthon senkinek sincs PS3-a, mert annyira kibaszottul drága. Ezért nem is tudunk róla rendes cikket írni, mert mi is csak meséből hallottunk róla, hogy létezik.

Specifikációja

  • Van benne egy 16 magos cell processzor. A H1N1-re azért nincs rendes ellenszer, mert a géntérképet kiszámolni képes mikrochipeket inkább a PS3-ba tették be, orvosi gépek helyett.
  • A cell processzor annyit tesz, hogy sejtként működik. Ha mellette dohányzunk, az alaplapja rákos lesz.
  • Olyan videokártya amire senki sem tud programozni mert még a gyártók sem tudják mire képes.
  • Egy táp ami óránként annyi áramot eszik, mint egy szegregált Baranyai település éves áramfelvétele.
  • Szerencsére van külön hűtőrész, ami a gép túlmelegedését akadályozza meg. Ehhez annyi áram kell, aminek az előállításával egy erőmű óránként tüntet el egy gleccsert.

Irányítás

Okosan gondolva a vásárlók igényeire a Sony új kontrollere sikeresen ötvözi az ausztrál őslakosok bumerángját és az európai kurvák vibrátorát. Ezáltal tökéletesen megfelel a mindennapi használatra, élvezet a menükben való lépegetés vagy esetleg a vezérlő ánuszon keresztül történő szervezetbe juttatása. 2006-03-08.jpg

Játékok amik nincsenek PS3-ra

Ps3 tulajdonosok