„Legend of the Galactic Heroes” változatai közötti eltérés

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
(Létrehozva, holnap teszek bele képeket.)
 
a (helyesírás, szövegkiemelés)
13. sor: 13. sor:
  
 
==Oldalak==
 
==Oldalak==
*Szabad Bolygók Szövetsége: Ők [[USA|200 év alatt felépítették a fél ismert galaxist magába foglaló demokratikus nemzetet]] ami annyira szuperré vált 150 év háborútól hogy minden területen emberhiányban küzdenek, a politikusok gyökerek és csak az újraválasztás miatt akarnak nyerni. Multikultik, ezért van a karaktereknek sokféle neve.(Angol, koreak, kínai, japán, német, portugál)<br />
+
*'''Szabad Bolygók Szövetsége''': Ők [[USA|200 év alatt felépítették a fél ismert galaxist magába foglaló demokratikus nemzetet]] ami annyira szuperré vált 150 év háborútól hogy minden területen emberhiányban küzdenek, a politikusok gyökerek és csak az újraválasztás miatt akarnak nyerni. Multikultik, ezért van a karaktereknek sokféle neve.(Angol, koreak, kínai, japán, német, portugál)<br />
 
Prőtipp: Nem gonoszak
 
Prőtipp: Nem gonoszak
*Galaktikus Birodalom: Ők sokkal régebb óta vannak, csak véletlenül nem tudtak egymás létezéséről. Porosz stílusú abszolutista monarchia ahol a feudalizmus remekül elvan, köszöni. Itt mindenki germán árja, hála a [[Holokauszt|géntisztogatásoknak]] amikben milliárdok vesztek oda. Nagyon kemény gyerekek, van egy fasza űrerődjük, ami nem a Halálcsillag, bízz bennem. Meg sokan vannak és elszántak, harcolnak a [[Warhammer|CSÁSZÁRÉRT]] aki igazából csak kertészkedik. Az ő lézerjük jobb, és különben is nekik fogsz szurkolni, mert edgy vagy, és a Starwarsban is a birodalmat akartad nyerni látni.<br />
+
*'''Galaktikus Birodalom''': Ők sokkal régebb óta vannak, csak véletlenül nem tudtak egymás létezéséről. Porosz stílusú abszolutista monarchia ahol a feudalizmus remekül elvan, köszöni. Itt mindenki germán árja, hála a [[Holokauszt|géntisztogatásoknak]] amikben milliárdok vesztek oda. Nagyon kemény gyerekek, van egy fasza űrerődjük, ami nem a Halálcsillag, bízz bennem. Meg sokan vannak és elszántak, harcolnak a [[Warhammer|CSÁSZÁRÉRT]] aki igazából csak kertészkedik. Az ő lézerjük jobb, és különben is nekik fogsz szurkolni, mert edgy vagy, és a Starwarsban is a birodalmat akartad nyerni látni.<br />
 
Prőtipp: Nem gonoszak
 
Prőtipp: Nem gonoszak
*Phezzani Dominion: [[Köcsög]] [[zsidó|zsidók]] akik [[Metal Gear Solid|úgy játszanak a két oldalon mint egy ÁTKOZOTT HEGEDŰN]].Vezetőjük Adrian Rubinsky, aki egy manipulatív iszákos pszichopata és úgy képzeli el a jövőt, hogy az árnyékból irányít mindent
+
*'''Phezzani Dominion''': [[Köcsög]] [[zsidó|zsidók]] akik [[Metal Gear Solid|úgy játszanak a két oldalon mint egy ÁTKOZOTT HEGEDŰN]].Vezetőjük Adrian Rubinsky, aki egy manipulatív iszákos pszichopata és úgy képzeli el a jövőt, hogy az árnyékból irányít mindent
 
Prőtipp:Gecygonoszak
 
Prőtipp:Gecygonoszak
*Föld Temploma:Vallási fanatikusok, [[zsidó]] [[zsidó|zsidónak]] a [[zsidó|zsidója]]. Vissza akarnak térni az elnéptelenedett Földre ahol már a gabona se terem meg, annyira nincsenek ásványok.  
+
*'''Föld Temploma''':Vallási fanatikusok, [[zsidó]] [[zsidó|zsidónak]] a [[zsidó|zsidója]]. Vissza akarnak térni az elnéptelenedett Földre ahol már a gabona se terem meg, annyira nincsenek ásványok.  
  
 
==Szereplők==
 
==Szereplők==
 
Amúgy gecy sok van, de listázzuk a fontosabbakat, meg akik eszembejutnak
 
Amúgy gecy sok van, de listázzuk a fontosabbakat, meg akik eszembejutnak
*Yang-Wenli: Szun-ce és Mary Sue közös gyereke. Zseniális admirális a Szabad Bolygók szolgálatában. Amúgy [[bölcsész]] akart lenni, csak az a fránya állami támogatás. Esetenként teljesen autista, szereti a teát.
+
*'''Yang-Wenli''': Szun-ce és Mary Sue közös gyereke. Zseniális admirális a Szabad Bolygók szolgálatában. Amúgy [[bölcsész]] akart lenni, csak az a fránya állami támogatás. Esetenként teljesen autista, szereti a teát.
*Reinhard von Lohengram: Yang csak ő német és autoriter, meg alapból el akarja foglalni a világot. Csak azért vették fel a flottához mert a nővére a császár ágyasa.
+
*'''Reinhard von Lohengram''': Yang csak ő német és autoriter, meg alapból el akarja foglalni a világot. Csak azért vették fel a flottához mert a nővére a császár ágyasa.
*Siegfried Kircheis: Akinek a jelenléte minden bajt megold(ana)
+
*'''Siegfried Kircheis''': Akinek a jelenléte minden bajt megold(ana)
*Paul von Oberstein: Nézzétek megvettem Machiavellitől a Fejedelem című könyvet a helikonos zsebkönyv kiadásban és tele van infóval az uralkodásról. Génhulladék a saját szavai szerint is.
+
*'''Paul von Oberstein''': Nézzétek megvettem Machiavellitől a Fejedelem című könyvet a helikonos zsebkönyv kiadásban és tele van infóval az uralkodásról. Génhulladék a saját szavai szerint is.
*Job Trünicht:SBS elnöke, kecynagy populista és mindenkit hátba szúr. [[KÖCSÖG]]
+
*'''Job Trünicht''':SBS elnöke, kecynagy populista és mindenkit hátba szúr. [[KÖCSÖG]]
*Julian Mintz: Yang fogadott fia aki pontosan ugyanakkora zseni és még ász pilóta is.
+
*'''Julian Mintz''': Yang fogadott fia aki pontosan ugyanakkora zseni és még ász pilóta is.
*Karl Gustaf Bittenfeld: Abszolút őrül aki szerint mindenre a frontális támadás a megoldás. Nagyon menő alak.
+
*'''Karl Gustaf Bittenfeld''': Abszolút őrült aki szerint mindenre a frontális támadás a megoldás. Nagyon menő alak.
*Walter von Schönkopf: Bittenfeld csak a másik oldalon. Ő is nagyon ebin dolgokat csinál.
+
*'''Walter von Schönkopf''': Bittenfeld csak a másik oldalon. Ő is nagyon ebin dolgokat csinál.
  
 
==Miért jó?==
 
==Miért jó?==

A lap 2017. szeptember 1., 17:28-kori változata

Anime army.jpg
ZOMG KAWAII ANIMUS TOPIG DESU NE ^___________^


 • Címe: Legend of the Galactic Heroes (銀河英雄伝説 Ginga Eiyū Densetsu) ill. a "német" címkártyán helytelenül "Heldensagen vom Kosmosinsel"
 • Magyar címe: Rege a Tejút Hőseiről
 • Kategória: Machiavelli menni világűr
 • Mekkora eséllyel halsz meg szűzen, ha megnézed: száz % mert felrobbansz valamelyik űrcsatában
 • Anime adaptáció: Yoshiki Tanaka regényei alapján készült 110 részes Eredeti Videó Animáció (EVA)
 • Története: Valamikor kurvára a jövőben ebben a galaxisban van két ketszynagy állam ami már 150 éve háborúzik ideológiai okokból. Az egyik a Galaktikus Birodalom (Űr-Poroszország) a másik Szabad Bolygók Szövetsége (Űr-Weimar Köztársaság, esetleg Űr-Amerika). Ezek ölik egymást napóleoni stílusú űrcsatákban. Ez alatt az értendő, hogy a hajók felsorakoznak, majd egymásba lőnek kivárva a saját körüket. Lényeg a lényeg hogy a sorozat elején megismerkedünk a két főszereplővel, akit ekkor még a két-két ország bürokráciája és arisztokráciája szarba vesz, de ez a végére megváltozik, hála a 10 epizódonkénti Plátói dialógusoknak amiket Yang elhadar.

Lesz sírás, sírás, izgalom és sírás, meg talán nevetni is fogsz. Amúgy buzis az egész, de annak legalább mély.

Oldalak

Prőtipp: Nem gonoszak

 • Galaktikus Birodalom: Ők sokkal régebb óta vannak, csak véletlenül nem tudtak egymás létezéséről. Porosz stílusú abszolutista monarchia ahol a feudalizmus remekül elvan, köszöni. Itt mindenki germán árja, hála a géntisztogatásoknak amikben milliárdok vesztek oda. Nagyon kemény gyerekek, van egy fasza űrerődjük, ami nem a Halálcsillag, bízz bennem. Meg sokan vannak és elszántak, harcolnak a CSÁSZÁRÉRT aki igazából csak kertészkedik. Az ő lézerjük jobb, és különben is nekik fogsz szurkolni, mert edgy vagy, és a Starwarsban is a birodalmat akartad nyerni látni.

Prőtipp: Nem gonoszak

Prőtipp:Gecygonoszak

 • Föld Temploma:Vallási fanatikusok, zsidó zsidónak a zsidója. Vissza akarnak térni az elnéptelenedett Földre ahol már a gabona se terem meg, annyira nincsenek ásványok.

Szereplők

Amúgy gecy sok van, de listázzuk a fontosabbakat, meg akik eszembejutnak

 • Yang-Wenli: Szun-ce és Mary Sue közös gyereke. Zseniális admirális a Szabad Bolygók szolgálatában. Amúgy bölcsész akart lenni, csak az a fránya állami támogatás. Esetenként teljesen autista, szereti a teát.
 • Reinhard von Lohengram: Yang csak ő német és autoriter, meg alapból el akarja foglalni a világot. Csak azért vették fel a flottához mert a nővére a császár ágyasa.
 • Siegfried Kircheis: Akinek a jelenléte minden bajt megold(ana)
 • Paul von Oberstein: Nézzétek megvettem Machiavellitől a Fejedelem című könyvet a helikonos zsebkönyv kiadásban és tele van infóval az uralkodásról. Génhulladék a saját szavai szerint is.
 • Job Trünicht:SBS elnöke, kecynagy populista és mindenkit hátba szúr. KÖCSÖG
 • Julian Mintz: Yang fogadott fia aki pontosan ugyanakkora zseni és még ász pilóta is.
 • Karl Gustaf Bittenfeld: Abszolút őrült aki szerint mindenre a frontális támadás a megoldás. Nagyon menő alak.
 • Walter von Schönkopf: Bittenfeld csak a másik oldalon. Ő is nagyon ebin dolgokat csinál.

Miért jó?

Mivel a büdzsé alacsony volt, ezért normális celluloid helyett műzlisdobozokra kellett rajzolni a képkockákat, tehát nem az űrcsaták miatt biztos. De az intrika enber, az INTRIKA! HÁ' MI FOG TÖRTÉNNI A KÖVETKEZŐ EPIZÓDBAN? VAJON A FŐSZEREPLŐ NYER VAGY ADMIRÁLIS #2 FOGJA MEGNYERNI A CSATÁT? VAJON VÉGRE KI FOG BASZNI VALAKI A PHEZZAN-I ZSIDÓKKAL? Nagyon epikus, tényleg megéri megnézni csak kurva hosszú viszont van benne jó klasszikus zene meg ptyütyütyű fotonlézerműholdharc meg a hátterében álló gazdaság.

És senki nem nevezhet nácinak ha megnézed mert ezek poroszok, nem nácik.

Kérlek nyiss róla fonalat a másik oldal /a/ tábláján ("Is LoGH overrated?") és /pol/ tábláján ("Is this the most based anime ever /pol/? There are fucking natsies in it!".) Nagyon szeretik.

A screenshotok viccesek.