Dawn of War

Innen: IKM
(Warhammer szócikkből átirányítva)
Jump to navigation Jump to search
Invader.jpg
Mivel a Dawn of War egy nagyon nehéz jáccás, te jobb, ha inkább nem is foglalkozol vele. Amúgy sem fut a gépeden el.

Azaz J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura 2 - Vissza a jövőbe.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy asztali játék, amit csak az elit elitje, a legnagyobb burzsujok engedhettek meg maguknak. Ez volt a Warhammer40K. Az alapjáték abból állt, hogy pár ember egy terepasztal körül keringett mint gólyafos a levegőben, vonalzóval és szabálykönyvvel a kezében, és a legkisebb hülyeségen össze tudtak veszni, mert miért ne. Aztán jött a számítógépes kor, és pár jó ember a Games Workshopnál úgy gondolta: ugyan, ültessük mán át esztet a számítógépre is. Így lett.

Jáccásmenet

PTYŰŰ PTYŰŰ RATATATA

A DoW abból áll, hogy az egységeiddel elfoglald a nagyon fontos zászlótartó pontokat a térképen, majd a játék végefelé egy "select all > attack" parancs kiadásával végigmész az ellenfeleden mint gőzhenger a kisnyuszin. Miért jó ez? Mert CSILIVILI ÉS ROBBANÁSOK ÉS PTYŰŰŰ!!!!!!!!!!44

Fajok

A Warhammer nagy előnye, hogy annyi faj van benne, amennyit nem szégyellnek beletenni, és a játék univerzumának szabadon formálhatósága miatt berakhatnának egy gyilkos fákból álló faszvegyvert lóbáló fajt is valami félig összecsapott háttértörténettel, anélkül hogy a rajongótábor teljesen kikelne magából, és tüntetni kezdene.

Space Marine

A CSÁSZÁRÉRT
Ószomság a köbön

Generic badass faj, tesztoszteronban fürödnek, férfiasságot lehellnek és alapvető ószomság lengi körbe őket. Csak miattuk kezdtél el játszani. Továbbá Power armor van rajtuk. És mégtovábbá kötelező olvasmánnyá kéne nyilvánítani.

Egységek

  • Space Marine: A CSÁSZÁRÉRT

  • Terminator: ha őket látod, elkedzhetsz imádkozni A CSÁSZÁRÉRT
  • Dreadnought: ha esetleg szétkaszabolt tested még mutatja a legapróbb életjeleket, akkor beledugnak egy hatalmas fémkaszniba, hogy folytathasd

    a harcot A CSÁSZÁRÉRT
  • Grey Knight: az inkvizíció érdekében hajlandóak teljesen átvizsgálni, ott is, ahol még anyád sem látott, és ha esetleg a Császárnak nem tetsző müzlit reggeliztél volna, akkor felégetik az egész bolygódat.

    Mindezt a közjóért és A CSÁSZÁRÉRT

Imperial Guard

Kár, hogy mire megépítenéd, addigra véged
És a Szovjetúnió se omlott össze
20centi kemény hideg acél pajzsok, tankok és zergek ellen
Veteránok már góliátelemre kötik

A legerősebb faj a játékban, legjobb fegyverekkel, legjobb egységekkel, egyszóval ha Birodalmi Gárdát választasz, akkor nyersz. Najó, nem. A IG egyetlen előnye, hogy napi szinten milliárdokat tud halálba küldeni anélkül, hogy ezt egyáltalán megérezné. A leírás szerint. A játék szerint ebből te lófaszt nem látsz, mert éppen annyira szétrúgják a seggedet. Nekik van a legalacsonyabb moráljuk, egy kisebb petárdadurranástól szétszélednének, ha te nemlennél KÖCSÖG, és nem küldenéd őket mindenképp a bizots halálba. Fegyvereiket még a Sötét Kort túlélő lézerpointer raktárakból szerzik, ennek köszönhető hihetetlen pontosságuk, és hogy akár majdnem maradandó sérülést is okozhatnak az ellenfél retináján. Páncéljuk a legerősebb gyapjúból készül, amit a nagyi valaha kötött, ezzel is óvva a Gárdisták fázékony torkát a hidegtől, rakétáktól, karmoktól, láncfűrészektől, plazmalövegektől és egyéb válogatott halálnemektől, amit a jövő hadszíntere nyújtani tud.
Másik nagy erősségük, hogy technológiai szempontból általában csak 3 lépéssel vagy lemaradva az ellenféltől, és ezt is csak úgy éred el, ha 8 karod van, és az APM-ed többmint 9000.
Ha esetleg mint katona találnád magadat az Birodalmi Gárda egyik osztagában, és kétségeid támadnának feladatoddal kapcsolatban, nyugodtan fordulj a helyi komisszárhoz tanácsadásért

Ork

Ó Uri, bárcsak valódi lennél, akkor most nemlennék magányos ;__;
Ha zöldre fested, hülye lesz

Átlag_mónikasón_nevelkedett_paraszt_zöldre_festve.bmp. Egyszer mindenképp kipróbálod, és talán párszor nevetni fogsz az egységeken, de egyébként inkább hagyod őket porosodni. A fegyverhasználatra, és minden egyéb intelligenciát igénylő feladatra Uri Geller tanította őket a MUKODJ varázs szóval. Azóta az Orkok a teremtőjüknek hiszik.DAKKA DAKKA DAKKA DAKKA DAKKA

Eldar

Kösz szépen, tényleg.

Űr-elfek, rajongótáboruk olyan szüzekből áll, akik titkon arra vágynak hogy egy nő tűsarkúban a tökükbe taposson, és közben csúnya rossz dolgokat mondjon rájuk. Nekik köszönheti mindenki azt az elbaszott világot, amit most Warhammernek nevezünk. Fénykorukban a szélessávú internet terjedésének köszönhetően robbanásszerűen megnövekedett a japán hányós kakapornó és 2girls1cup nézőinek száma, ami által egyre jobban torzuló lelkük és világfelfogásuk kiváló táptalajt nyújtott Slaneeshnak. Miattuk tart ott a Birodalom, ahol. Kösz szépen, tényleg.

Fegyvereik annyira puccosak, hogy leheletvékony kis pengéket lőnek ki nagyon gyorsan, aminek nagyjából annyi értelme van, mintha egy tankot próbálnál felrobbantani egy pakli franciakártyával.

Necron

My life for Ner'zhul

Űr-zombik, ők a legidősebb faj a játékban. Valaha, réges régen élők voltak őkis, csak aztán egy huncut istenség felajánlotta nekik, hogy ha megeheti őket, akkor majd szerepet kapnak a Terminátor 9 forgatásában. A készítők igyekeztek minél kiegyensúlyozottabbá tenni a fajt. Kiegyensúlyozás alatt annyit értették, hogy 1 necron felér 3 másik fajjal, ezt sikeresen el is érték. A legalapabb fegyverük is könnyen megkeseríti egy szép napodat, és ezt csak fokozza az, hogy a hősük végtelensok képességgel feltudja magát ruházni, ami a legütőképesebb seregedet is könnyedén egy kupac magatehetetlen szarrá varázsolhatja

Sisters of Battle

Space Marine-ok nőből készült verziói, akikre nyugodtan markolászhatod apró, csökevényes péniszedet anélkül hogy bárki is buzinak gondolna.

Tau

fap fap fap
Dicsőséges Nipponért!!!

Japán 50év múlva, kék változat. Miután az otaku közösség átvette a teljes hatalmat Dicsőséges Nippon felett, megkezdték legyőzhetetlen mecha-hadseregük megalkotását. Nekik vannak a legjobb fegyvereik, de sajnos weaboo, pincében nevelkedett mivoltukból eredően harmatgyenge közelharcosok, és még egy bogarat sem tudnak erőlködés nélkül agyonnyomni. Ennek kiküszöbölésére, és apró péniszméretük kompenzálására felbéreltek egy csapat madárembert/kutyát/dinoszauruszt, akik egy szál zokniban és ágyékkötőben harcbaindulva még mindig szívósabbak mint a Birodalmi Gárda legjobbjaiY.gif. Ja, és a Tau hadseregben nincsenek nők, meg-e lepődtél?

Tyrannid

GONOSZ BOGARAK AZ ŰRBEN, ANNYIRA VÁRATLAN!! Mellesleg teljes Zergkoppintás, már csak egy Kerrigan egység hiányzik közülük.
igazából a [email protected] "The first game of the StarCraft series was released for Microsoft Windows on 31 March 1998." "Tyranids were first described in Rick Priestley's Rogue Trader, the first edition of the Warhammer 40,000. Warhammer 40,000 was created by Rick Priestley in 1988 as the futuristic companion to Warhammer Fantasy Battle..." Ne is halgassatok rám, faszokat szopok.

Káosz

Sunáznám

Megtagadták a Császárt, nem is vagyok hajlandó írni rólBLOOD FOR THE BLOOD GOD!!!

°¤XoXo~~Dark Eldar~~oXoX¤°

(Tétlen)CSYLLUS, HA VAGY, ÍRJ RÁM XD:$
Egy rakás szociopata anyaszomorító pedofil, akik az Eldar birodalom bukása után tovább folytatták istennek tetsző tevékenységeiket. Kedvenc időtöltésük hogy a lehető legjobban megkeserítsék az életedet, mert az poén. A járműveiket emberi szenvedés hajtja, és területfoglalásnál eret vágnak. Hát nem cukik xdxd:$?
Titokban valójában megértésre és szeretetre vágynak, de ez a csúnya csúnya univerzum nem érti meg a világfájdalmukat, ezért magukba fordulnak és mások lelkeit szívják ki hogy tovább élhessenek ebben a sanyarú világban. Talán ha kipróbálnák a költészetet, minden megjavulna.
A Császár

A Birodalmat egy 10.000 éve halott múmia irányítja, akinek csak pártízezer tehetséges psykert kell napi szinten feláldozni hogy fenn tudja tartani az Astronomicont, aminek a segítségével 90%-osra csökkent a halálozási arány a Warpban.

Sedthh mielőtt véglel bannolja Citad Ellá :(-t Jaj Császárom bocsáss meg, már nemis tudom miket beszélek!!