Magdi anyus

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search


Jelenleg az összes cikkünk SILÁNY. Segíthetsz jobbá tenni őket, úgy, hogy TELJESEN ÚJRAÍROD AZ ÖSSZESET.


Tanacsmagdi.jpg

Magdi néni (Berényi Magdolna) a Barátok közt sorozat egyik volt szereplője, aki jellemzően tovább szerepelt, mint ameddig az indokolt lett volna. A tökéletes való életbeli trollt mintázza, ezért nagy előszeretetnek örvend az interneteken. A sorozat másik híres szereplője Berényi Miki.


Barátok közt

Berényi Magdolna, a sorozat főszereplője
Tipikus részlet a Barátok köztből
Halála az ominózus jelenet után, már egyértelmű volt.
A gyilkos lépcső

A Barátok közt kultikus magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legnépszerűbb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Az első rész próbaadása 1987 februárjában, míg utolsó, 331. epizódja 1999. december 30-án került adásba a Magyar Televízióban. A sorozat 2009. április 14-től újra látható a délelőtti műsorsávban az m1-en. Cselekménye a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élő emberek, családok és ismerőseinek mindennapjait, életét meséli el, apró-cseprő gondjaikat, mindennapi problémáikat, a kor jellemző helyzeteit, történéseit dolgozza fel 30 perces epizódokban. Az epizódokat a Budapesti Állatkert két darab ivartalanított nőstény csimpánza írja, fejenként egy fél banánért.Reakciói

Halála

A sorozatban mindenki próbálta már megölni Magdi anyust, éveken át sikertelenül. Meglepő módon végzete két emeletnyi felmosott lépcső lett: annyira szerette enbertársai igényeit kielégíteni, hogy maga lett öngyilkos. Temetésén a sok barátja mind együtt kacagott a mókamester Magdi kópé tettén. Szerencsére többen is megölték már azóta, ezért biztosan nem tud visszajönni.

Alternatív megoldások:

Youtube megoldások: