Ausztria

Innen: IKM
(Bécs szócikkből átirányítva)
Jump to navigation Jump to search

History.jpg

Ausztria csodálatos történelmünkről is szól.

Adatok

Ausztria donborzata és vízrajza

Jelenlegi államformája: alkotmányos monarchia
Jelenlegi államfő: II Ferenc Erzsébet
Főváros: Pécs
Hivatalos nyelv: Ausztrál
Lakosság: többségüket bezárva tartják pincékben
Nemzeti himnusza: Scooter - Nessaja
Nemzeti zászlója: Két fejű sas, szexuális bűncselekmények áldozatainak a szemeit csipkedi ki a hegyekben, lila háttérrel

Történelme

ez a cikk még csoNk és példáúl bővíthetnéd


Ausztriát 1278-ban alapította néhány svájci bevándorló, miután II. Otto-car cseh király a morvamezei csatában vereséget szenvedett Habsburg Rudolftól és a többi rénszarvastól Kun Béla magyar király csapataitól, miközben Rudolf és serege a csatatértől több mint 9000 kilométerre piknikezett. Aztán 1438–1439 V. Albert (akit rendkívüli ereje miatt Vass Albertnek is neveztek) lett az első Habsburg német-romániai császár (mivel a birodalma Németország és Románia között terült el), akivel megalakult a Habsburg birodalom, ami egészen I Ferenc József természetes halálig fennállt, mikoris az angolok gyarmatosították és fegyencteleppé alakították az országot. A parlamentjében ma már csak folyamatos faszverés folyik, ezért hívják Reisztag-nak.

Így történt

Az 1800-as évek sem szolgáltak sok jóval az ausztrálok számára: még mindig kevés volt a wc, mindenki belehalt a megfázásba, ráadásul a poroszoktól is csak kapta a hadseregük a seggbekukit. Szárazon. Mivel már nem volt hová futniuk, tenniük kellett valamit. Tudták, itt az idő. Összeráncolták szemöldöküket, összeszedték maradék erejüket, felkészítették csapataikat a végső harcra, a kiábrándult nép egy emberként szorította ökölbe a kezét, és … jöttek hozzánk segítségért sírni. Hogy miért pont bennünk látták a megoldást, az máig rejtély, viszont Magyarországnak (aki akkortájt az 1848-as áprilisi tréfát szerette volna megismételni,) pont kapóra jött a bajtársi opció, így 1867-ben létrejött az Osztrák–Magyar Monarchia–Nationalische Országos Massenversammlung–Nem Olcsó Megállapodás (OMM-NOM-NOM).

Ez utólag egy kitűnő döntésnek bizonyult, főleg annak a 11 különböző nemzetiségnek a szempontjából, akik ezek után nap mint nap csak egymást cseszegették, valós vagy vélt sérelmeik miatt (Ismerős?). Mellesleg a gazdaság csip-csop fejlődésnek indult, és már kezdett volna élhetővé válni a placc, de a figyelmünk egy pillanatra elkalandozott, erre meg a németek arcon vágtak minket egy világháborúval. Azt ezt követő Triatloni békejátékokon pedig sajnos veszítettünk, ennek következményeit pedig már úgyis tudjátok, egyetleneim.

Híres Osztrákok

Az ausztrál Fritzl, hátán a nemzeti lobogóval
 • Hitler - ha az osztrákok értékelnék a festészetet, akkor egyel kevesebb világháborúnk lenne
 • Fritzl - átlagos osztrák családapa, aki szeretetét úgy mutatta ki, hogy a lányának, már fiatal korában odaadományozott egy földalatti bunkert, hogy az megvédje őt, egy esetleges atomtámadástól. Fritzl nem szerette volna, hogy lánya gyerekei nagyapának hívják, ezért megoldotta ezt a problémát.
 • Wolfgang Amadeus Priklopil - Fritzl haverja, gyakran jártak össze Józsival eszmét cserélni.
 • Haydenmozart von Beethoven - a klasszikus bécsi csokoládégolyó feltalálója
 • Luft Hans A. - a repülőgép feltalálója
 • Walther von der Vogelweide - őt nem tudjuk, hogy kicsoda, de ha gyorsan ki tudod mondani többször a nevét, akkor lecidál egy bölcsész
 • Freud - aki szerint anyád kurva, valamint hogy a gyerekeknek folyton a szex jár a fejükben, és ezt gyógyítani kell
 • Arnold Svájcinéger - volt Rambo 3, jelenleg Amerika kormányzója

Bécsi Adventi Vásár

a szeretet ünnepe
sedthh riding a giant cock

A bécsi adventi vásár egy minden évben advent alkalmával megrendezett vásár, Bécsben. Először Mátyás király kedvéért rendezték meg, aki ki akart mozdulni otthonról. Útján elkísérték a barátai is, akiket Fekete Seregnek hívtak. Azóta is minden évben megrendezik a vásárt, ahol ezüstvasárnapra gyakorlatilag már csak pogózni lehet bemenni.

Érdekesség, hogy az utcák még ilyenkor, az ünnepek alatt sincsenek összefosva és nem fulladsz meg a szmogtól ha gyalog mész valahova. Mivel az odalátogató enberek legalább 2/3-a magyar -csakúgy mint az árusító bódék tulajdonosai- ezért ez nem sokáig fog így maradni. A maradék, egyharmadba tartozó látogatók, eldönthetetlen országokból menekültek a karácsonyi kavalkádba: az egyedüli biztos, hogy mind ugyanonnan származnak, mert az ő nyelvük nem tartalmaz semmilyen magánhangzót. Ezeket a hiányzó magánhangzókat, valójában a magyarok használják fel, amikor vásárolni próbálnak valamit, úgy, hogy agresszív mutogatás közben folyamatosan "ő"-znek. A bécsi jelzőlánpák annyira különböznek a mieinktől, hogy a magyarok képtelenek felfogni mit mutatnak. Ezért van, hogy az úton keresztül, össze-vissza bolyonganak, és ha nagyon zavarja őket a tömeg, egyszerűen leállnak csoportosan beszélgetni a villamos síneken. Az adventi vásár alatt Bécsben szinte egyáltalán nincsenek németek, ugyanis ők a Budapesti Adventi Vásárra jönnek át, fele annyiért. Azok akik mégis itt ragadtak, könnyedén kiszúrhatóak: a nőknek 50-es éveikben járó kiégett, leszbikus, feminista, domina fejük van, a férfiaknak pedig második világháborús filmekből ismert sasszemű sorkatona és Hans-nak hívják. Természetesen mindkét fél szőke.

Az adventi vásáron csak és kizárólag hasznos ajándékokat lehet vásárolni, mint például:

 • Gyertyák
 • Színes gyertyák
 • Mézgyertyák
 • Színes mézgyertyák
 • Faragott gyertyák
 • Kézzel készített játékok, amiket előbb faragnék ki magam bicskával, minthogy ennyi pénzt adjak értük
 • Színes faragott mézgyertyák amiknek elefánt alakjuk van

A forgatag legjobb része a különböző meleg alkoholosaromával ellátott italok. A világon nem létezik az a pénz, ami elég lenne, hogy ezektől az italoktól be tudj rúgni, viszont helyette kurva nagyokat tudsz tőlük fingani, a tömegben eltévedt, gyermeküket kereső, családos anyukák orra alá, majd az egészet ráfogni egy véletlenszerű ruszki nyugdíjas mamára. Több fajta ital közül is választhatunk, mint például:

 • Orangenpunsch - puncs narancsból
 • Turbopunsch - puncs turbórágóból
 • Judenpunsch jugendpunsch - puncs gyerekekből
 • Falkonpunsch - puncs ökölből

A vásárban állítólag élelmiszer is kapható, de ez nem biztos, mert csak mások úgy mesélték. A könnyebb pénzváltás céljából, egyszerűen aranyban kell fizetni: ahány gramm finomságot szeretnél vásárolni, annyi gramm aranyat vagy platinát kell odaadnod az eladónak.

Amúgy Bécs azért szar, mert nem folyik át a közepén a Duna.