Barát zóna

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
Forrest gump.jpg
Egy film a baráti zónáról

PROTIP: Férfi és nő között nem létezik igaz barátság, maximum haverság. Egy férfi-női barátságban (legalább) az egyik fél, mindig többet akar.

A baráti zóna (friend zone) egy, a csúnya férfiak és fiúk által kialakított fogalom, hogy az önértékelésük teljes megsemmisülése nélkül szembe tudjanak nézni a kapcsolataikban elért folytonos kudarccal.

Barátzónába többnyire szép lányok HÜLYE PICSÁK helyeznek kevésbé kívánatos férfiakat, de előfordulhat a fordítottja is. A baráti zónába való bekerülés véglegesül a "legyünk csak barátok inkább" közhely elhangzása után. Innentől felfelé nem vezet út, ha próbálkozol, azzal csak szánalmasabbá válsz.

Lány mondja

A baráti zóna itt végződik

"Szeretném ha továbbra is ugyanúgy ugranál minden szavamra és maradhatnék abban a dellúzióban, hogy a személyiségem miatt is szóba áll valaki velem. Amúgy nagyon jó, hogy végre találtam egy olyan férfit, akiről mindig sírok, hogy szeretnék, viszont kibaszott ronda vagy. Nem ez nem azt jelenti, hogy kurválkodnék, hiszen 20 év múlva még lehet, hogy összejöhetünk újra, ugyanis én képtelen vagyok a gyereknevelésre."

Figyelem! Ha sok férfi barátod van, akkor valójában egy darab barátod sincs. Nő sem, mert ők irigységből valójában megölnének álmodban, csak ezt nem mondják meg neked. Megmondani valakinek a szemébe valamit, az nem női dolog.

Fiú mondja

"Annyira menő vagyok, hogy szebb nőket is össze tudok szedni, viszont nem akarok parasztnak is tűnni, mert annyi csajom azért mégsem lehet. Mondjuk lehetne az, hogy te sorban állsz és vársz amíg elfogynak a szépek, akkor már biztosan rá fogok érni."

Figyelem! Ha sok női barátnőd van, az nem azt jelenti, hogy populáris vagy, hanem azt, hogy kis látens buzi, és senki más nem áll szóba veled anyádon kívül még anyád se.

A feldolgozás lépései

Átlagos csajozós szöveg

Az összeomlás

1. Rengeteg sírás.
2. Sírás az interneten.
3. Sírás a sarokban.
4. A lányok KURVÁK hibáztatása
5. A zsidók hibáztatása.
6. Sírva álombamaszturbálja magát

Talpraállás

1. Az elszenvedő vígaszra lel bátorságfarkasban.
2. Mindent az "alfa hímekre" fog, és megbékél saját pozíciójával.
3. Maszturbálás a fellelhető legmocskosabb anális-japán-kakahányás-pornóra.
4. A 3. lépés megismétlése napi rendszerességgel.

TL; DR verzió

Egy kiváló videójáték a baráti zónáról