TWGOK

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Josef K (vitalap | szerkesztései) 2018. február 10., 13:29-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search
Anime army.jpg
ZOMG KAWAII ANIMUS TOPIG DESU NE ^___________^


Amit anon hisz magáról
 • Címe: The World God Only Knows (神のみぞ知るセカイ, Kami nomi zo Shiru Sekai)
 • Magyar címe: Boldogok a lelki szegények, mert övék a dating simek országa
 • Kategória: TŰZOLTÓAUTÓÓÓ!!!44!!4NÉGY
 • Mekkora eséllyel halsz meg szűzen, ha megnézed: 98%, mert erogék alapján próbálsz meg majd csajozni, de így hogy végre csápos futa gender-blender loli rape-n kívül másra is felállt, talán még nem halt meg teljesen a remény hogy egyszer kigyógyulsz az aberrációidból.
 • Anime adaptáció: A Manglobe keze munkája, három évad készült el, a manga 80%~-át adaptálva. Szvsz egész jók letteHOL A PICSÁBAN VAN A HAQUA-KEIMA ÖLELÉSEM JAPÁN? NEM ERRŐL VOLT SZÓ
 • Története: Balfasz örökszűz Katsuragi Keima csak eroge fosokkal játszik 0-24, az osztályában Otamegane a gúnyneve (az otaku=lohere + megane=felhasználó szavak összetétele), ráadásul mellé egy nagyképű fasz, tehát egy átlagos anon. De mivel nagyon pro erogékben, ezért a túlvilágon azt hiszik róla, igazi Casanova és küldenek mellé egy démon húgot (Erzsi), mielőtt a nézők felháborodva mennek felgyújtani a stúdiót, mert már vagy 5 perc elment az animuból és nem volt még wincest a sorozatban. Aztán Erzsivel együtt elkezdenek szökött lelkeket gyűjteni, amik az emberek szívében lévő résekben rejtőznek, és CSAK SZERELEMMEL LEHET ŐKET ONNAN KIŰZNI. Természetesen az örökszűz Keima-kun az erogés ismereteivel bárkit megfektet, így hát semmi probléma. Tehát ha végre el akarod veszteni a szüzességet, mindösszesen csak a következőket kell tenned:
 1. Játsz sok eroge-vel
 2. Köss egy démon muffal szerződést, aki benedvesedik akárhányszor tűzoltóautót lát (ő a szerződés után a húgod lesz)
 3.  ????
 4. PROFIT!!!
Nike-adó sensei. Ő a waifum, ne lopd el! Természetesen kivertem rá.

Lévén hárem ecchi, a sorozatban jó sok pina van, szóval ha még nincs waifutok, vagy a régit már meguntátok ( ejnye, ilyet nem szabad >:( ), akkor itt biztosan találtok a kedvetekre valót ( stipi-stopi szöges-nyakörves démon-domina Nikaidō-sensei :3 ). Ilyenek például Katsuragi mutterja, Mari, vagy a gyerekkori barátja, Teri, aki nagyon szereti a Dianás cukrot és ezért beleköltözött egy istennő (ha az animében még nem szerepelt akkor nem spoiler, ugye?). De ott van Erzsi démon barátnője, a lila hajú Hakurva is, akire kivertem :C

 • tl;dr: erre ki tudod verni, szóval nézd meg

Szereplők (van még egy rakás, csak geci lusta vagyok)

TWGOK reakcióképek