„TTGL” változatai közötti eltérés

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
(Text replacement - "File\:" to "File:")
a
 
19. sor: 19. sor:
 
*'''Simon:''' az ő fúrója az ami áttöri a mennyeket.
 
*'''Simon:''' az ő fúrója az ami áttöri a mennyeket.
  
*'''Kamina:''' csak álmodhatsz hogy olyan legyél mint ő. Nyolcadik részben meghal
+
*'''Kamina:''' csak álmodhatsz hogy olyan legyél mint ő.
  
 
*'''Yoko:''' miatta kezdi el mindenki nézni.
 
*'''Yoko:''' miatta kezdi el mindenki nézni.

A lap jelenlegi, 2018. február 3., 22:53-kori változata

SZAR AZ EGÉSZ, ENNYIRE TELLETT, MAJD VALAKI KIEGÉSZÍTI


Jelenleg az összes cikkünk SILÁNY. Segíthetsz jobbá tenni őket, úgy, hogy TELJESEN ÚJRAÍROD AZ ÖSSZESET.


Figyelem! A Tengen Toppa Gurren Lagann nézése nem ajánlott epilepsziára hajlamosaknak, terhes nőknek és szívelégtelenségben szenvedőknek. Amerikában 2007 áprilisában meghalt egy pacemakeres nyugdíjas hölgy, amikor 17 éves unokája egy látogatás során áthozta videokazettán a sorozat egyik részét, hogy azt nála nézze meg. A négy súlyos infarktust megért nagymama a konyhában tevékenykedett, hogy a fiú számára süteményt süssön, de az anime vége előtt körülbelül tíz perccel, a hangzavart és a számára érthetetlen japán kiabálást megelégelve benézett a nappaliba, lehalkíttatni a műsort. A szobába lépéskor egy robotos harc jelenet ment, sok villogó effekttel és hirtelen mozgásokkal. Az idős asszony amúgy is legyöngült szervezete, erre nem volt felkészülve: a szemei kidagadtak, a belső szervei spriccelve kirobbantak mindenfelé a mellkasából, ezután pedig összefosta magát a hirtelen mennyiségű töménytelen awesome miatt, amit egyszerre kapott.


TENGEN TOPPA GURREN LAGANN

Animu amit a loherén mindenhol mindenki istenít. /a/-ban átlagosan hetente van róla fonál, amiben mindenki leírja hányszor élvezett el miközben nézte.

Példa:


Igazság.jpg

Szereplők

A Gurren Lagann TÖK JÓ XDD.
Úgy sírtatok mint egy fürdőskurva. Ne tagadjátok.
Ne magadban higgy, higgy bennem aki hisz benned!
 • Simon: az ő fúrója az ami áttöri a mennyeket.
 • Kamina: csak álmodhatsz hogy olyan legyél mint ő.
 • Yoko: miatta kezdi el mindenki nézni.
 • Nia: miatta kezdi el az összes pedofil nézni.
 • Kittan: az egész sorozat alatt csak arra törekszik hogy rámásszon Yoko-ra. Miután rájön hogy sose fogja meghúzni, inkább megöli magát.
 • Viral: kawaii~~ szörnyenber =^_^= akire az összes szekrényszőr felnéz, és az összes animebuzi kislány rá maszturbál.

Homoszexualitás ala TTGL

 • Simon: Ugyebár ott van neki Boota, de vajon hol van akkor amikor éppen nem lehet látni?
 • Kamina: Közeli viszonyban van Simonal, nagyon közeliben...
 • Nia: A haját fiúsan rövidre vágatja.
 • Leeron: Elég ránézni...
 • Gimmy: A 6. részben az ujját véletlenül Simon seggébe dugja. De vajon tényleg véletlen volt?
 • Boota: A 6. részben Kamina farkába kapaszkodik OMG
 • Yoko: csak
 • Cytomander: elég ránézni...
 • Guame: Cytomander KÖZELI barátja.
 • Adine: Utálja a férfiakat, ezért is veri szará Viralt párszor.
 • Kittan: Bróbál a buziságából kigyógyúlni, de inkább a halálba menekül.

Történet

Átlagos jelenet az animéből
Ugye megértitek? ;_;

A Gainax eredetileg egy zenés-táncos animét akart csinálni csakhogy ezt már megcsinálta előttük a Gonzo, Kaleido Star címszó alatt. Egye fene, gondolták, a tánc megmaradt, de a karakterek most már mechák segítségével ropták a rigmust.

A történet egy föld alatti faluban kezdődik, ahol bemutatják Simont, aki kicsi, büdös és koszos, és nemszeretik a lányok(itt már megnyerték a nézők felét, mert a sok otakunak és weaboonak volt kivel azonosulni). Aztán történnek dolgok, és megjelenik Yoko, akire eddig háromszor vertem akinek van egy nagy puskája. Teljesen rávan gizdulva Kaminára, ami miatt Simon egyszer bepöccen és miatta meghal aniki. Ez Simont annyira elkeseríti hogy utána 3 résznyi emóskodás megy, de azért a végén kinyírják a Spirál Királyt.

Itt beszúrtak egy összefoglaló részt, amit nem néztem meg, mert egy nap alatt kipörgettem az animét amire szükség volt, mert olyan szörnyű volt az anime hogy 2hónap alatt jutottam el eddig a részig.

Eztán kiderül, hogy a Spirál király végülis a jó ügyért nyomta el a népet, de ez senkit nem érdekel, mert nem volt olyan menő szemüvege mint Kaminának. Az emberek túlszaporodnak, ennek eredményeként jönnek az anti-spirálok, akik mint később kiderül, a jó ügyért nyomják el a spirál népeket, de ez se érdekel senkit, mert nincs olyan menő szemüvegük mint Simonnak. Jön pár rész, amit nem írok le, mert lustagecy vagyok és aki olvassa ezt a cikket, úgyis tudja fejből hogy mivan.

A lényeg hogy az utolsó részig kiszáradásközeli állapotba sírod magad, az utolsó részt pedig nemtudod normálisan végignézni, mert folyamatosan törölgeted a szemed és fátyolos a tekinteted.


Ha esetleg eddig volt az emberben annyi lelkierő, hogy ne pityeregjen mint egy 5éves kislány akinek elvették a barbiját, a sorozat utolsó 2perce úgyis kiveri a biztosítékot, hogy utána azonnal rohansz loherére meg a haverokhoz, hogy te fenséges atya urunk egyetlen szent fia, názáreti jézus krisztus aki meghalt a bűneinkért a kereszten.. mindegy, nemírom le, olvassátok el megint a fenti képet, jobbat és eredetibbet úgyse tudok kitalálni.


Idézetek

Az a bizonyos fúró
 • Mit gondol kend, ki az ördög vagyok én?
 • Ne magadban higgy, higgy bennem aki hisz benned!
 • TIÉD LESZ A FÚRÓ AMI ÁTÜTI A MENNYEKET!!!
 • NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI NAI!!!
 • ORETÁCSIÓ DÁREDÁTO TO OMOTTE JAGERÜ!!!

Lohereségek

Mivel sedthh annyira jól megírta a loherét hogy semmit se kell rajta tökéletesítenie, ezért szabadidejében gecykutyusra boltol Kaminás szemüveget (mindenki tudja hogy csakis ezért szeretik gecykutyust, enélkül Esőü már rég elfoglalta volna a helyét mint lohere kabala).
Csinált egy videót is, ami fogjuk rá, hogy egész jól sikerült.