„Overwatch” változatai közötti eltérés

Innen: IKM
Jump to navigation Jump to search
 
1. sor: 1. sor:
 +
{{jatek}}
 
[[Fájl:2017-07-26-image-20.jpg|center]]
 
[[Fájl:2017-07-26-image-20.jpg|center]]
 
= OverWatch =
 
= OverWatch =

A lap jelenlegi, 2018. március 24., 18:51-kori változata

Invader.jpg
Mivel a Overwatch egy nagyon nehéz jáccás, te jobb, ha inkább nem is foglalkozol vele. Amúgy sem fut a gépeden el.
2017-07-26-image-20.jpg

OverWatch

A OverWatch (Overhyp) egy angolul beszélő túl hypolt fos 3D-s FPS, XBOXra és PS3ra, amiben 25 hős közül választhat a játékos. (Ugyan a Jeges fosvihar 4 kasztba teszi őket de mivel maga a játék is politikailag korrekt ezért itt is a gender elmélet jön be. tehát nem 4 kaszt van hanem 9. Pont mint ahogy a tumblr feminácik elképzelik a világot!) Minden hős máshogy néz ki és más fegyverei vannak. A cél, hogy MLG-s diplomát szerezhessenek a Magyar E-sport Akadémián, amiért egymást kell megölniük. Érdekesség, hogy a túl hypolt fos verzióban minden hangot (beleértve a fegyverekét is) Kis Grófo szinkronizált. A játékot a Jeges fosvihar készítette röpke 2 év alatt el, de még mindig nincs befejezve. Annak ellenére, hogy lövöldözni kell benne, minimálisra lett csökkentve a játékban látható agresszió. Erre azért volt szükség, mert csak 12 éven aluliak játszák.

Választható genderek

15008918830971.jpg

0 skilles autoaimos gorilla faszos szarok

Csak az ingyenes demo verzióban választható, hogy meghozza a kezdők kedvét a játékhoz. A 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarok fegyvere az auto aimos sugár fegyver, amivel folyamatosan lő.
Tipp: Percenként tekerjünk egyet az egér görgőjén, hogy a csapattársaink azt higgyék tapasztalt játékosok vagyunk. (A görgő használatával a auto aimos sugár fegyver egy pillanatra eltűnik, ilyenkor nem tudunk lőni, ezért ez egy nagyon jó módszer arra, hogy felvágjunk mások előtt bátorságunkkal!)

Kik játszanak vele: Mivel 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarokkal kiválóan lehet Cowboy kaszás space ninjaeket lebuktatni, ezért tipikusan azok a játékosok választják, akik a játék segítségével élik ki feljelentő, spicli hajlamaikat. Akik 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarokkal szeretnek lenni, mind rosszindulatú gecik, akik a való életben is csak gyengébb, védtelen ellenféllel mernek kikezdeni.

Autista robot törpe segg

Az Autista robot törpe segg egy törpe növésű autista kurva robot, aki épületeket emelhet a többieknek. Ha felépített egyet, akkor az AI automatikusan átveszi az irányítást a játékostól: beküldi az épület mögé, ahol a játék végéig ül, miközben egyetlen fegyverével, a felfújható mű lófaszával folyamatosan csapkod. A következő épületeket hozhatja létre:

 • Mini falra ragasztható lézer ágyú
 • Segg vakaró automata
 • Én kicsi ponim az autizmus varázsa
 • Hátsó bejárat

Tipp: az Autista robot törpe segg akkor leghatásosabb, ha több NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!! is van a capatban, akik segítenek az építkezésben. Mindig kizárólag a saját capatunk bázisánál építsünk mert bazdmeg ott van az akciós májkrém!

Kik játszanak vele: Minden játékban előfordul az a fajta játékos, aki nem szórakozni akar, hanem TELJESÍTENI. Az Autista robot törpe seggt mintha nekik találták volna ki: a játékélmény vele nulla, viszont jó sok pontot lehet vele szerezni, és ez nekik elég. Egy üres szerveren előre felderítik a pályát, megtalálva azt a helyet, ahova úgy lehet egy sentryt és egy dispensert lerakni, hogy azt az isten se szedje ki onnan. Az egész meccs idején ezen az egy helyen kuporognak, csavarkulccsal csapkodva a levegőt. Egyszer se halnak meg. A játékot igazából nem élvezik, de legalább miattuk más sem. Tulajdonképpen az Autista robot törpe segg-játékosok olyanok a OverWatch-ben, mint a német válogatott a fociban. A való életben mind lúzer, megkeseredett emberek, akik csak így tudnak némi sikerélményt átélni.

Skill OVER 9000!

Három fajta Skill OVER 9000! választható a játékban. Az első fajta Ryū ga waga teki wo kurau! és hátra fele nyilaz, a második pedig folyamatosan egy helyben áll és a pálya másik végéből campelve szedi le a játékosokat. A harmadik meg az apakompleszusos egyének kedvence mivel egy igazi daddy és auto aimoal mindenkit leszed a gecibe. Az utóbbi választásánál nem mozoghatunk karakterünkkel, ugyanis fölösleges. A Skill OVER 9000! hosszú puskája valójában egy nemiszerv. Azok a játékosok szokták választani, akik így próbálnak kompenzálni.
Tipp: Ha csapatunk támad, maradjunk a kezdőhelyünkön, hogy messziről megakadályozhassuk az ellenfél berohanását a bázisunkra.

Kik játszanak vele: Skill OVER 9000!rel magukat menőnek érző emberek játszanak, akik szerint menő, hogy hátulról, egy lövéssel le tudják teríteni az ellent. Valójában gyáva szarok, akik a veszélytől biztos távolban maradnak. Ilyenek a valóságban is: jellemtelen ganék, akik megpróbálnak kibújni minden munka vagy felelősség alól. Persze utna össze-vissza hazudoznak, hogy learathassák a babérokat.

Cowboy kaszás space ninja

A Cowboy kaszás space ninja a 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarok után a legkönnyebben játszható karakter, minden kezdőnek ajánlott. Speciális képessége, hogy lófaszt sem csinál.
Tipp: Ha Cowboy kaszás space ninja-ként NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!!-nak álcázzuk magunkat, nagyon gyorsan oda tudunk futni az ellenséghez. Ezután, ha közel értünk, lelőhetjük az Autista robot törpe segg-ket és utána a megépített sentry-jeiket a fegyverünkkel. Ha az ellenfél közben rájön, hogy valójában Cowboy kaszás space ninja-ok vagyunk, akkor gyorsan álcázzuk magunkat 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarok-ként, ugyanis ő menekülés közben fel tudja gyújtani a játékosokat.

Kik játszanak vele: A Cowboy kaszás space ninja különlegessége, hogy nemcsak az ellenfél, de a saját csapatod is gyűlölni fog, ha ezt a hősot választod, mivel semmi olyan feladatra nem alkalmas, ami a csapat győzelmét elősegítheti, csak a saját pontszámodat tudod vele növelni. Éppen ezért a Cowboy kaszás space ninjaet antiszocioális, mindenféle együttműködésre alkalmatlan, gerinctelen szociopaták választják. Ha rendszeresen játszol Cowboy kaszás space ninjajjal, jó eséllyel fogsz fiatalon meghalni, ugyanis környezeted nem sokáig fogja elviselni az akadékoskodó pofádat és teljes egyetértésben fognak meglincselni.

Öklöző daddy robot

A Öklöző daddy robot a legnehezebb játékos. A Jeges fosvihar annyira szereti, hogy minden egyes patch/update után erősítenek rajta. A Öklöző daddy robot nem tud lőni, viszont az egyetlen hős amivel lehet szendvicset enni.
Tipp: Ha új pályán játszunk, amit ki szeretnénk ismerni, válasszunk Öklöző daddy robot-t! Vele gyorsan végigjárhatjuk a játékmezőt.

Kik játszanak vele: Kezdők, akik azt hiszik, hogy "nézdmá', mekkora fegyvere van, biztos ez a legerősebb". Valójában lassú és pontatlan, így remek célpont a többi hősnak. Öklöző daddy robotvel többnyire 14 éves hülyegyerekek játszanak mikrofonos headsettel, ezért mindig nagy élmény egyet megölni, ilyenkor percekig hallgathatjuk a mutálás előtti kappanhangú káromkodást.

Amputálós fétis

A játék készítői közül az egyik rasszista volt, ezért a Amputálós fétis egyszerre néger és a leggyöngébb hős lett egyben. Golyók helyett müanyag SÜNöket lő vagy színes húsvéti tojásokat, ráadásul rendkívül pontatlanul.
Tipp: A Amputálós fétis kompenzálásképpen kapott egy üveg alkoholt, amit ihat. Ez olyan érzést kelt a játékosban, mintha maga is egy kocsmában lenne, ahol iszik és lennének barátai.

Kik játszanak vele: Elég ellentmondásos hős, így alapvetően kétféle ember játszik vele: egyik típus az a vérző szívű békeharcos, aki kötelességének érzi, hogy mindig a gyengébb mellé álljon (még ha az történetesen egy kitalált szereplő). Ezek juszt is a Amputálós fétist választották, hiszen annyit bántották szegényt, ráadásul ő az egyetlen néger. Később azonban a sok panasz miatt kapott egy kardot és pajzsot, amivel aránytalanul erős lett közelharcban. Azóta gátlástalan, opportunista, törtető szemétládák kedvence lett.

Zenélő nigga nyanya angyal

A Zenélő nigga nyanya angyal egy pszichológus és a játékban előbukkanó szellemeket írtja (ezért néz úgy ki, mint a Ghost Busterből a szereplők). Mindig figyeljünk, hogy legalább a játékosok fele Zenélő nigga nyanya angyal legyen a csapatban, ugyanis soha nem tudhatjuk, hogy hány szellem fog előbukkanni a pályán, akiket csak ők tudnak megölni. Szellemirtáskor a közelben lévő játékosok kéken vagy pirosan fognak világítani.
Tipp: Mindig maradjunk egy építő Autista robot törpe segg mellett, ugyanis a sentry-k köztudottan jó menedéket nyújtanak a kopogószellemeknek. Ha nincs a közelben Autista robot törpe segg, akkor haladjunk szorosan a többi Zenélő nigga nyanya angyal-kel: egy habcsók ember legyőzéséhez legalább 4 Zenélő nigga nyanya angyal együttműködése szükséges.

Kik játszanak vele: A Zenélő nigga nyanya angyal kedvelői a legszánalmasabbak. Nincsenek barátaik, így a játékban nagyon élvezik a népszerűségüket, vagyik hogy az E-gyorsgombbal állandóan őket hívogatja mindenki. Mivel mindig a többi játékos mögött seggéhez tapadva haladnak, feltételezhetők bizonyos látens homoszexuális hajlamok is.

NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!!

túl hypolt fosul skót. A skót felföldről érkezett, és halhatatlan, csak akkor hal meg, ha egy másik NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!! levágja a fejét. Ő fut a leggyorsabban: könnyedén átfuthatunk vele sentry-k előtt, ugyanis azok a sebességünk miatt nem tudnak eltalálni.
Tipp: Jelenleg csak menő emberek játszhatnak NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!!-tal. Ha mégis szerencsénk van játszani vele, akkor figyeljünk arra, hogy ne sokat mozogjunk: a többi játékosnál jóval gyorsabbak vagyunk, és csapattársaink szomorúak lesznek, ha mindig lehagyjuk őket. Sedthh még nem merte kipróbálni egyik másik hősot sem.

Kik játszanak vele: A NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!! a játékban egy vagány, fürge, sportos figura. A valóságban a NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!!ot kedvelő játékosok ennek a teljes ellentétei. Mivel teljesen irányíthatatlan, csak azok tudnak vele játszani, akik már évek óta 24/7 csak OverWatch-t tolnak. Ha NEM IGAZSÉGOS A TÖBBI HÖSRE NÉZVE!!ot látunk a játékban, valószínű, hogy az illető a valóságban 120 kiló feletti, munkanélküli, anyja pincéjében lakó, kólásüveg-szemüveges szerencsétlen.

Egyiptomi kurva

Mgyarul Egyiptomi kurva. Gránátokat dobál és árkot ás az ásójával. Van egy hatalmas távcsöve is, amit a vállán hord, ezzel tudja messziről fürkészni az ellenséget.
Tipp: Sajnos a OverWatch-t mostanában, mint minden mást, hamisítják. Onnan lehet megismerni a hamisított verziót, hogy a Egyiptomi kurva karakterünkön nincs medál. Ha ilyet tapasztalunk, azonnal vigyük vissza a játékot a boltba, és jelentsük a Jeges fosvihar-nak, hogy szoftverhamisítás áldozataivá váltunk.

Kik játszanak vele: Akiknek semmi fantáziájuk nincs, kiválasztják a játék legunalmasabb hősját, gondolván, hogy ez közelre-távolra, védekezésre-támadásra is hatékony valamennyire. Ebben nagy hasonlóságot mutatnak az Autista robot törpe segg rajongóival, csak egy fokkal kevésbé idegesítőek.


Választható hösök

Doomfist

Doomfist.png


A nigga akit mindenki várt mert végre kompetenzáéhatja törpe faszát. Igazi ultimate badass! Mikor megjelent mindenki elélvezet! Speciális képesége hogy a jobb keze egy igazi uber metál robot kar amivel mindenkit megölkőz és akkorákat üt hogy a világot ketté bírná szakitani. Ezért full logikus hogy a bal kezéből lö ki söréteket mert FUCK LOGIC!

Genji

Genji.png


A true mlg weebo cyber ninja hős! Vele csak 2 ember játszik: 1.: a kurva weebo aki erre veri a faszát 2.: a kurva blizz anon mert aztmondja ez a skill netovábja mert hát ezzel célozni is kell nem csak auto aim oszt csá. Spec weebo képesége hogy a szuper weebop kardjából egy kapcsoló megynomásával sárkányt ereszt el ami mint egy fluoreszkáló zöld mű fasz áthatol az elenségen és megerőszakolja. FOLYAMATOSAN HISZTIZIK MERT I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING

McCree

McCree.jpg


Robot kezes cowboy aki valamiért egy retardált fasz! Ott a kurva robot keze ami auto aimot használ és nem bazdmeg hogy egy atom reaktort rak be a kurva kezáébe aksi ként hanem napelemet használ mert bazdmeg azért! Nehogy már mindig mindenkit egy lővéssel leljön bazdmeg!(Mert bazdmeg weebo cyber ninjánk bazdmeg mivel mükődik? Disel motoral bazdmeg?)

Pharah

Pharah.png


Avagy mivel egy feri nem feri ezért kell egy egyiptomi karakter aki feri és futanari. Szuper képesége hogy repked meg rakétázik. Viszont azthinnéd hogy akkor ez a Sapka Erőd 2 Solderje elkell keseritselek mert nem bazdmeg rocket jumpolni nem tud! Me szerinted miért van jetpack a hátán? Ja és szereti a vörös faszt.

Reaper

Reaper.png


2EDGE4U nigga bayblade. Ha 12 éves poser emos nigga vagy gratulálok! Rá számithatsz ha fütyitorna kell!(Ez most nekrofiliának számit?) Nagy az esély rá ,hogy Soldier: 76 a szerelme. Ezért ,hogy nelátszodjon melegnek megjátsza ,hogy gyülőli őt.

Soldier: 76

Soldier 76.jpg


A kedves nagybácsi akinek mindig is a faszára áhitoztál de sosem kaptad meg:( Most itt a lehetőség! Spec képesége hogy nekrofil pedofil és autoaim mert hát na. Valószinüleg Reaper a kurvája.

Sombra

Sombra.png


Spanyol hacker kurva akinek van egy uzija és enyi. Ja meg láthatatlanná tud válni. Spy egyszer meghuzta de egyből ki is dobta az ablakon. Biztos azért ilyen edge a külselye mert nem heverte ki.

Tracer

Tracer.jpg


Mivel a Jeges fosvihar politikailag korrekt ezért kell egy olyan karakter eki leszbikus futanari! Enyi! Különleges képesége hogy minden 12 éves rá verte a faszát és képzelték milyen lehet amikor Widowmakerel egymást kinyalják! Majd mikor kiderült hogy ez nem jön össze mert hát barinője van hirtelen mindenki megutálta és nemverte rá a faszát SŐT kivoltak kadva hogy lezbi:( Ja és 1edge2u,

Bastion

Bastion.jpg


PLAY OF THE FUCKING PLAY: BLASTION RECSKÁZIK A SAROKBA!

Hanzo

Hanzo.jpg


Ryū ga waga teki wo kurva anyád bazdmeg! Mégis miért kell hit box egy játékba ha van hanzo aki bazdmeg lösz egyert a földbe és egyből headshotolod a pálya másik felébe a kurva kezdőponton lévő kurvára 6 fal mögöt álló elenfelet!

Junkrat

Junkrat.png


Szegényt senkisem érti meg:( Legjobb stratégia ever: Spameld a kurva gránátot úgyis végtelen! Nagy valószinüségel chaser.

Mei

Mei.png


Egy kikurt eszkimo futanari mert már megint politikailag korrektek vagyunk bazdmeg de bezeg magyar szuper hátranyilazó íjász KÖCSÖG az nincsen bazdmeg! Pedig ostorral milyen fasza lenne! Ja várjál!

Torbjörn

Torbjorn.jpg


PLAY OF THE FUCKING GAME: TÖRPE SEGG! TÖRPE SEGG! NEM BAZDMEG NEM BAZDMEG NEM CSAPOM KI NEM BAZDMEG ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHH TÖRPE SEGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widowmaker

Widowmaker.jpg


Túl fiatal voltam kellet a pénz pornos domina fétis kurva mesterlövész puskával meg kampóval. Pornos domina múltja miat verheted rá.

D.Va

D.Va.jpg


Mert egy weebo shit nem elég tessék itt van még egy! Története szerint profi Starcraft 2 játékos szóval biztos tud célozni és életképes! 19 éves trap szóval verheted rá is.

Orisa

Orisa.jpg


Robot feri pornó. Ha neked bejön nem itéllek el de takarodj a közelemből!

Reinhardt

Reinhardt.jpg


Az igazi nagypapa akire mindig vágytál! Menő robot páncélja valszeg hatalémas húsos faszt rejt mely csak a TE seggedre vár! Kidolgozot izmain megcsillanak az izadság cseppek! Tudod pontosan mit akar. Téged. Ezért rohan a kurva szakadákba bazdmeg mert persze bazdmeg meg kellene tanulni játszani pistike ez nem a call of duty hanem az overhyp! Előnye Soldier: 76 szembe hogy ő él. tehát nem leszel nekrofil. Extra: Mivel már a nevébe benne van ,hogy feri ezért ha rá vered automatikusan feri leszel te is.

Roadhog

Roadhog.png


Pont olyan mint te. Egy dagat disznó aki ronda ezért folyton egy kurva gázálarcot visel. Nagy valószinüséggel Junkrat kurvája. Nagyon gyanusak nekem! Csak nem megint politikai korektség lesz ebből is?! Azért kilehet rá is csapni.

Winston

Winston.png


HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE HARABE Ha nem verted ki egyszer sem a feszes seggére akkor nem vagy igazi MLG pro Overhypos és van egy rossz hírem!

Zarya

Zarya.jpg


Komunista ruszki tumbler femináci. Nem fogod rá verni mert ő veri rád!(Jobb esetbe. Rosszabba beléd veri a komunizmus csinját binját)

Ana

Ana.jpg


Egyiptomi kisebségi félszemü milf. Ha rád löné az ultit akkor úgy megbasznád hogy a másik szeme is kiesik. De nem fogja rádlőni mert Reinhardt dugja! A lányuk meg a feri Pharah. Mert hát MÉLY TÖRTÉNET!

Lúcio

Lucio.png


UNDERSTAND UNDERSTAND UNDERSTAND UNDERSTAND UNDERSTAND UNDERSTAND Falonfutkosó koris nigga weebo aki a szar zenéjével gyilkol.

Mercy

Mercy.jpg


És akkor most hagyom hogy a csapatom mgedögöljön a gecibe majd aztán újra élesztem őket és én leszek a play of the game! Ha vele játszól olyan élvezetes lesz a játék ,hogy be pisilsz kakilsz és élvezel egyszerre mert MINDENKI LEFOG TÉGED SZARNI KIVÉVE AZ ELENFÉL CSAPATA AKI CSAK TÉGED FOG ÖLNI! Kedvenc csapat tagod Genji lesz mert I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING I NEED HEALING

Symmetra

Symmetra.gif


Autista cigány kurva lézer fasszal! Nem bazdmeg ha rá vered takarodj a kurva anyádba bazdmeg mert ez már tényleg beteges!

Zenyatta

Zenyatta.jpg


Robodt budha aki csernobilba szereltek össze ezért szegény mutálodot és több here gólyója van mint 10 embernek és folyamatosan vissza nőnek akár eldobja őket akár nem. Továbbá lebeg tehát tők logikus hogy ha Junkrat medvecsapdájába BELE SÉTÁL AKKOR AZ ELKAPJA A LÁBÁT AMIT TÖRÖKÜLÉSBE TART MERT LEBEG BAZDMEG!

Történet

Mivel egy MÉLY játékról beszélünk ezért természetesen van történet is. Igaz a Barátok Közt jobb és akciódusabb meg hihetőbb és mélyebb történettel rendelkezik de na.

Réges régen mikor minden jó volt jöttek a gonosz robotok és mindent szétvertek. De jöttek a Overhyposok és megkurták a robotokat. Volt aki meghaltt ,volt aki nem. Majd szétváltak. Majd össze jöttek. KOMOLYAN BAZDMEG EZ EGY MULTI ONLY FPS BAZDMEG MI A FASZNAK ENNEK A FOSNAK 2 MONDATNÁL TÖBB TÖRTÉNET?! De nem bazdmeg mert minden rohadt karakter kap saját történetett még mellé ,hogy meglegyen magyarázva miért is csinálja azt amit! A baj az hogy A KURVA FAN FICTIONOK JOBBAK MINT AZ EREDETI TÖRTÉNET! Komolyan Roadhog meg Junkrat anyi hogy a kocsmába össze találkoztak és kész! FUUU DE MÉLY TÖRTÉNET! De ott van a másik példa Mei története ami kb azt mondja hogy MI A KURVA FASZÉ IS Ő AZ OVERHYP TAGJA? Ott a kurva bázison rakta össze a fegyverét! Előtte mégis mivel a fasszal harcolt? A futanari faszával vagy mi? De ez még csak a jéhegy csúcsa mert ha beindulok egy kurva könyvet írok hogy IGEN BAZDMEG A TÖRTÉNET ITT ÉS ITT ÉS ITT MEG ITT MEG OTT MEG AMOTT IS MI A FASZ BAZDMEG?! A PORNÓBA JOBB ÉS ÉLETSZERÜBB A TÖRTÉNET BAZDMEG PEDIG A KURVA PIZZA FUTÁR TUTI NEM FOG NEKED A VALÓSÁGBA SEGITENI MERT ELDUGULT A KURVA LEFOLYÓ! ÉS MÉGIS JOBBAN ELHISZED MINT EZT A SZART! Természetesen ezt a MÉLY történetett nehéz átülteni egy multi only fpsbe ezért olyan hihetetlen dolgokat kell csinálni a játékban mint pl: Elkisérni egy limuzint a-ból b-be. Természetesen egy film forgatás kellös közepén! Elkell foglalni egy pici épületett a pálya közepén mert az ott nagyon fontos stratégiai pont! Elkell foglalni egy kurvamély lyukat a pálya közepén mert bazdmeg FONTOS STRATÉGIAI PONT! Elkell kisérni Junkrat és Roadhog lopot aranyal megrakot kocsiját a gonosz királynöhöz hogy Junkrat és Roadhog bosszut áljon amiért kititltoták öket a büntanyából.(Mocskos homofobb gecik!) Ell kell foglalni egy kurva papir falas japán házat(Amin valamiért nem megy át sem a rakéta sem a lézer.) a japán pályán mert az is nagyon fontos stratégiai pont!!!!

E-Sport

Mivel egy MÉLY játékról beszélünk ezért természetes ,hogy van belőle profi liga. Természetesen bárki aki profi játékos jelenkezhet a ligába. Három feltétel van a ligába kerülésbe:
1.: Legyen meg a játék.
2.: Legyen egy csapatod.
3.: Fizess 20 millió dolárt ,hogy indulhas a ligába mert hát bazdmeg mégis mitképzelsz majd tanyasi pistike2005 profi lehet egy ilyen fos játékba? Normális vagy?! Ide csak az igazi vér elit mehet!
4.: ???
5.: PROFIT

Online játék

A OverWatch online is játszható, viszont azért havi 100$-t kell fizetni a Jeges fosvihar-nak. Viszont ezért a pénzért használhatjuk a szerverüket(már ha nem omlott össze), és hozzájuthatunk a frissítésekhez(amik inkább hibákat hoznak mint javitanak). Ez biztosíték arra, hogy szegregált területeken élők ne játszhassák. Továbbá szükséged van egy spéci dll fájra az online játékhoz amit a Jeges fosvihar küld el neked a havidíj befizetése után. Ez történik ha nincs kifizetve a havidíj:(


Online játék itthon

Magyar túl hypolt fos szervereken teljesen más online élményben lehet részünk! A játékosok közül, akinek nem egy túl hypolt fos édesség a neve, annak a neve előtt van valami szöveg zárójelben. Jellemző még, hogy mindenkinek van mikrofonja, amibe folyamatosan pofáznak:

 1. Általában nagyon magas hangon teszik ezt, ugyanis a legtöbb játékos még nem ivarérett.
 2. A mikrofonban észérvekkel bizonyítják a játékosok, hogy mindenki buzi rajtuk kívül, független attól, hogy melyik csapatban vannak.
 3. Jellemző diskurzusok:
  1. w+m1 buzikám kurvanehéz lehet fos 0 skilles autoaimos gorilla faszos szarokval menni hátulról bazmeg critet hogy kerültél oda bazmeg
  2. faszom valaki szedje ki kurva őrszemet bazmeg a teleportot meg ne te használd nem látod hogy megyek bazmeg nemigazhát
  3. te KÖCSÖG sznájpos cigány életben széttépnélek bazmeg
  4. hol vagy te KÖCSÖG
  5. bökd bazmeg hátba jóvan nemigaz faszom Zenélő nigga nyanya angyal Zenélő nigga nyanya angyal Zenélő nigga nyanya angyal Zenélő nigga nyanya angyal bazmeg Zenélő nigga nyanya angyal bazmeg
  6. ne legyél a négerrel bazmeg
  7. nem élesztelek mert nem vagy Öklöző daddy robot bazmeg
  8. fanos KÖCSÖG bazmeg, nem hszem el mérnem játszol rendes hőstal bazmeg, bazmeg elfoglalja bazmeg valaki menjen oda
  9. kritroket bazmeg

Skinek

A Jeges fosvihar anélkül, hogy fejlesztene bármit is a OverWatch-n, évente újra eladja a játékot, úgy, hogy skineket tesz bele. Ezeket askineket ők újításoknak hívják. Skinekhez úgy lehet hozzájutni, hogy minden 9000 órányi játék után a szerver dob számunkra egy véletlenszerű dobozt. Ez vagy egy olyan skin, amit már az achievement servereken amúgy is beszereztünk, vagy duplicate.

Azokat, akik nem csaltak a skinek megszerzésében, a Jeges fosvihar kitüntetésben részesítette(Eredeti Tracer fasz vibrátor 1:1 es arányba diszdobozba)

Pornó

Mivel az Overhyp politikai korektsége megengedi ezért természetesen mindenki talál magának való fap materiált. Legyen szó genderröl vagy fétisröl Itt minden van! Sajnos a Jeges fosvihar tudja ,hogy a fő vásárló közöség a 12 évesek ezért megkér mindenkit ,hogy ne csináljon ponrót a mestermüvökből és ne is terjesze őazokat... ohhbazdmegdeelbasztambazdmeg.

TECSŐ

A youtube videóinak fele tecsőkaki vagy gmodban összehányt OverWatch-s faszkodás. Az utóbbinak három fajtája létezik:

DANK MLG PRO

MLG SKILLS

Megható történetek