Kurva anyátok

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Josef K (vitalap | szerkesztései) 2017. augusztus 22., 13:34-kor történt szerkesztése után volt. (Új néven létrehozva, mert a másikkal bajai vannak a rendszernek a perjelek miatt.)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search

Mindnyájan jól tudjuk, hogy a magyar internet űrterében nem vagyunk egyedül. Vannak idegenek, más civilizációk, melyek szintén a magyar nyelv internetesített változatát beszélik.

Ez a cikk az egyik ilyen közösségnek szenteltetett.

Története

Miután a másik oldalon a sok generál fonál miatt elrákosodott az /int/ nemzetközi diskurzus, a sok generál egyikébe bele lettek rángatva a matyarok is. Ezt a foshalmot hívták /v4/-nek, és mint azt a nevéből is észre lehet venni, négyszer olyan szar mint a /v/. (Ami nagyon szar) Ebben a fantasztikus, visegrádi országokat tömörítő internet egyletben valahová a tápláléklánc aljára zsúfolódtak be szittya honfitársaink, pusztán számbeli különbségekből.

Miután kiderült hogy mekkora nyomorék az összes tót, cseh és lengyel, a magyarok egyszerűen átmentek egy másik fonálba, ez lett a mély, elit magyar gondolkodásmódot tükröző "/kurva anyátok/", mely ennek a cikknek az alanya.

Átlgos /ka/ OP

Sajnos a lohere történetével ellentétbe n, ez a 4chanos magyar találka nem fejlődött tovább képtáblává, hanem maradt diaszpórának idegen oldalon.

Tartalma

A fonál kezdeti jó állapotából szépen lassan ment lefele a süllyesztőbe, mára már csak néhány /pol/oska és retardált pinceszűz béka tartja markában a helyet az ottmaradt normális embereket sanyargatva. Egyszóval SZAR. Minden nap van legalább három őrjöngés ugyan arra az egy csalira és kész, hébe-hóba esetleg valami téma.

Igazi ráktanya.

Mémjeik


"Igen? Majd akkor ugass ha nem anyád okádékát zabálod reggelire ami visszaböfögött disznógecy, hogy a rüh rágja le a poofádat te koszladék cigány!"

-Népszerű /ka/-s közmodnás


Lassan két éves pályafutása alatt azért sikerült ennek a mára foskupaccá vált helynek valami OC-t kitermelnie. Néhány és magyarázatuk, ha valaki be szeretné tenni a lábát a helyre:

 • "Jönnek a helófejűek":Erőltetett mém a fonál zsenge korából, továbbfejlődése a "jönnek az [téma]fejűek", tehát ha kondi a téma akkor kondifejűek etc. Kihalt
 • "Tudnál mondani egy jó pizzériát jászvásáron?":Románoktól kell kérdezni ha csaliznak, de kitartóan ám, mert akkor egyszerűen összezavarodnak. A románokkal együtt kihalt.
 • "Olasz Herceg": Lásd Vona Gábor
 • "A VONAton nincs kézifék":Trombitás Donát 2:Elektromos Tengerparti Nyaraló
  Amit egyesek hisznek
  Kötelező olvasmány
 • Szaniszló: A MAGyar nép Sziriuszról jött és Isten adta kötelességünk a világ felett uralkodni
  Ami történni fog
 • "Szálljon Élesi":"Éljen Szálasi" csak kihangsúlyozz a nyilaslét élességét
 • Európa Diákkönyvtár:Kamu könyvek. Lásd kép
 • "Szűrve":Mivel a posták jelentős része ismételt, ctrl+c ctrl+v faszság volt egy előző fonálból, elterjedt a szűrők használata. Ha megemlíted hogy szűrsz valamit, akkor elküldenek az anyádba, hogy szűz vagy és egy kalapos gecy, de mind tudjuk, hogy csak a seggük fáj mert egyel kevesebb ember napját keserítik meg a monoton baromságukkal.
 • "Kalapszederet Löttyint": "Tips Fedora" magyarul. Az "Így írtok ti!"-ből lett lenyúlva. Kihalt mém.

Jelenleg

Lássuk be, ide csak vademberek járnak, a civilizált diskurzus kora lejárt. Túl van ez már az arany ezüst és rézkoron is!