Kopipaszta

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Gengusz (vitalap) 2011. június 15., 13:00-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „Ide lehetne gyűjteni a kopipasztákat hirtelen ennyit találtam == Tóth Hajni == Sziasztok! Ez az én gagem, eredetileg angolul itt: 9gag.com/gag/127148/ és szívesen…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search

Ide lehetne gyűjteni a kopipasztákat hirtelen ennyit találtam


Tóth Hajni

Sziasztok! Ez az én gagem, eredetileg angolul itt: 9gag.com/gag/127148/ és szívesen lefordítottam volna nektek (ennél sokkal jobban), ha megkértetek volna. Ez lopás, szeretném, ha jelölnétek, hogy ez az én tulajdonom, és nem ti találtátok ki. Egyébként az összes poénotok lopás, mindenkinek elismerést kéne adnotok, akiktõl kérdés nélkül elveszitek és "lefordítjátok" az alkotásait (engedélyt kérni eszetekbe se jut, pedig sok alkotó megadná szívesen, szerintem). Ha nem kezditek el legalább feltüntetni az eredeti alkotót, szánalmasak maradtok. Tóth Hajnalka


Marika Néni

Anon, most...ennyi az egész?

Voltam a világhíres Marikanéninél ebédelni akitõl ezen a táblán mindenki lefossa a bokáját, és...5/10, de jószívvel, mert a néni aranyos.

A szupertitkos békeburegert ettem 800HUFért. Addig ok, hogy akkora, mint a fél fejem, és az tuti, hogy ma nem vacsorázom, de bazmeg a kontent. Az enyhén döghús ízû pogácsánál csak a belebaszott rántotthús (wtf) volt kevésbé odaillõbb, mindez nyakonbaszva ízetlen zöldségekkel és generálszósszal.

Édes a mami, de ti tényleg ezért vagytok odáig meg vissza érte? Azt hittem a végére, hogy egy tökéletesen megkomponált 99/10-es trollkodás áldozata vagyok, mert a cucc fogyasztásának 80%-a abból állt, hogy a többiek dícsérték, hogy hmmm milyen isteni, ennél jobbat sehol sem adnak. Én meg persze egyetértettem, mert buzi vagyok.


>>0 folyt:

Mûvelõdjetek kulinárisan egy picit (bár tudom, nektek a Kõbányai meg egy Rochefort 10 is ugyanúgy "sör, basszunk be" kategória), és mondjuk spóroljatok össze kétszer ennyit és egyetek egy tényleg finom burgert az 5 percnyire lévõ Manga Cowboyban, vagy a Blahán a Montenegróinál.

Minõségben ez amit ma ettem kb. a 90-es évek elejének méltán kedvelt gyíkburgereit idézi. Tudom, a magyarok 99%-a még ma is kiröhögi a high-end éttermeket, na nem a kaja miatt (mert életükben nem jártak ott és nem is fognak), hanem a hurr durr milyen picik az adagok, anyám rántotthúsa nagyobb, mint a fejem (==>tehát jobb), de higgyétek el, hogy ez nem jó dolog. Mármint ha a panelproli syint fölé céloztok az életben.

Na jöhet a hurr durr sznobköcsög 0/10 troll és társai. Nem az volt amúgy.