Kopipaszta

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Josef K (vitalap | szerkesztései) 2017. augusztus 28., 12:39-kor történt szerkesztése után volt. (Birkózó paszta hozzáadva, kezdek rátok unni paszta hozzáadva)
Jump to navigation Jump to search

Ide lehetne gyűjteni a kopipasztákat hirtelen ennyit találtam

A jó, a rossz és a szidó

az a jobboldali, az valami kurvanagy zsidó lehet

de a kiskurvát megbasznám

Szar volt OLYAN pénz

Árpi

Árpi és a kurvája

Dicsértessék a Jézus Krisztus, köcsögök,

A nevem Árpád, és utálom mindnyájatokat. Ti mind sokkos, tömegmészáros echelonbérenc terroristák vagytok, akik egész nap az Orbánpatkány fasiszta terrorgépezetét szolgáljátok. Ti vagytok mindent rossz a világban. Õszintén szólva, bármelyikõtök végignézte már akár egy videómat? Persze, biztosan vicces belõlünk gúnyt ûzni, mert nem érhettek fel Európa és a világ legnagyobb tényfeltárójához, ÉLI-hez, a Hírháttér multimédia alapító fõszerkesztõjéhez, de ti ezt egy egészen új szintre emelitek. Ez még rosszabb, mint feljelenteni minket Pintérgörénynél.

Ne légy gyáva ügynökféreg. Mondj, amit csak akarsz. Én nagyjából tökéletes vagyok. Én vagyok a Hírháttér alapítója, a világ legbetiltottabb tényfeltárója és elsõszámû Echelontanúja. Ti milyen tényfeltárást végeztek azon kívül, hogy a Pintérgörénynek jelentetek a Hírháttlér munkatársairól? Többszáz ország titkosszolgálatával állok kapcsolatban és Thürmer Gyula is támogat (Most készítettem vele interjút; MEGDÖBBENTÕ tényekre derült fény!) . Mindannyian köcsögök vagytok jobban tennétek, ha megölnétek magatokat az echelonpatkány fõnökeitekkel együtt. Köszönöm, hogy meghallgattatok.

Kép Kapcsolódik: Én és egy tényfeltáró kolléganõm.

Anti-pinaszőr fonál

<Szabadon választott fonáltéma> Fonál Indul!

És addig BUMPolom ezt a szart míg ki nem végják már végre azt a KIBASZOTT dzsungelpinájú KURVÁT!

Ámen!

Tóth Hajni

Sziasztok! Ez az én gagem, eredetileg angolul itt: 9gag.com/gag/127148/ és szívesen lefordítottam volna nektek (ennél sokkal jobban), ha megkértetek volna. Ez lopás, szeretném, ha jelölnétek, hogy ez az én tulajdonom, és nem ti találtátok ki. Egyébként az összes poénotok lopás, mindenkinek elismerést kéne adnotok, akiktõl kérdés nélkül elveszitek és "lefordítjátok" az alkotásait (engedélyt kérni eszetekbe se jut, pedig sok alkotó megadná szívesen, szerintem). Ha nem kezditek el legalább feltüntetni az eredeti alkotót, szánalmasak maradtok. Tóth Hajnalka

Darabos lófasz

Semmi különös nem történt. Neten ismerkedtek, találkoztak. A srác huszon a nõ negyvenéves lehetett. Folyt a darabos lófasz a pinából, szerencsétlen gyerek egyszer megbaszta, de annyi elég is volt neki.

Marika Néni

Anon, most...ennyi az egész?

Voltam a világhíres Marikanéninél ebédelni akitõl ezen a táblán mindenki lefossa a bokáját, és...5/10, de jószívvel, mert a néni aranyos.

A szupertitkos békeburegert ettem 800HUFért. Addig ok, hogy akkora, mint a fél fejem, és az tuti, hogy ma nem vacsorázom, de bazmeg a kontent. Az enyhén döghús ízû pogácsánál csak a belebaszott rántotthús (wtf) volt kevésbé odaillõbb, mindez nyakonbaszva ízetlen zöldségekkel és generálszósszal.

Édes a mami, de ti tényleg ezért vagytok odáig meg vissza érte? Azt hittem a végére, hogy egy tökéletesen megkomponált 99/10-es trollkodás áldozata vagyok, mert a cucc fogyasztásának 80%-a abból állt, hogy a többiek dícsérték, hogy hmmm milyen isteni, ennél jobbat sehol sem adnak. Én meg persze egyetértettem, mert buzi vagyok.


>>0 folyt:

Mûvelõdjetek kulinárisan egy picit (bár tudom, nektek a Kõbányai meg egy Rochefort 10 is ugyanúgy "sör, basszunk be" kategória), és mondjuk spóroljatok össze kétszer ennyit és egyetek egy tényleg finom burgert az 5 percnyire lévõ Manga Cowboyban, vagy a Blahán a Montenegróinál.

Minõségben ez amit ma ettem kb. a 90-es évek elejének méltán kedvelt gyíkburgereit idézi. Tudom, a magyarok 99%-a még ma is kiröhögi a high-end éttermeket, na nem a kaja miatt (mert életükben nem jártak ott és nem is fognak), hanem a hurr durr milyen picik az adagok, anyám rántotthúsa nagyobb, mint a fejem (==>tehát jobb), de higgyétek el, hogy ez nem jó dolog. Mármint ha a panelproli syint fölé céloztok az életben.

Na jöhet a hurr durr sznobköcsög 0/10 troll és társai. Nem az volt amúgy.


Patkányszar

A [Kobra] mocskosul tróger [energiaital].

Párszor próbáld meg [kitölteni pohárba], és egy életre elmegy tõle a kedved.

Én patkányszar szerû valamit találtam benne, haveroméban meg valami lepedék volt.

Nyugdíjas

Most akkor.... tényleg ennyi az egész?
Amikor sedthh képregényét olvastam, hogy a nyugdijjasokat csak a pénzük érdekli semmi más, akkor még csak nevettem, de mostmár kezdem elhinni.

ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI ÖREGEN. Én is ilyen leszek? Hogy csak az érdekel, hogy mennyi lesz a nyugdijjam?
Bárcsak ezek a vén, szarrágok tudnák, hogy kurvára nem kéne alanyi jogon járnia a nyugdijnak, ezt csak az utobbi 50 évben találták fel, amikor kolbászbol volt a kerités is nyugaton...
Bárcsak tudnák, hogy az lenne a normális, ha egy család összeházasodik, szül két gyereket, és ha már nem dolgoznak a szülõk, akkor a gyerekek tartják el õket....................
akinek meg meghaltak a gyerekei pl? Na az kap valami segély,t vagy nyugdijjat.

Bárcsak tudnák, hogy õk teszik tönkre a világot.
Én nem akarok ilyen lenni.
A fityesz ellenes mszmp-vel szimpatizáló loherésektõl kérdezem:
-gratulálok a pártotokhoz.

Amagami

Amagami.jpg

Amagami játék indul!

Cél December 24-re barátnõ szerzése!

Gémû Sztárto! (OP: nnyms, kép kapcsolódik)

Hardverguruk

<OP: bármilyen segítségkérés /c/-n>

Válasz: http://ubuntu.hu/letoltes

/thread

Nyaralás

Bump, mert nyaralás miatt lemaradtam róla és hátha más is.

Szándékos trollkodásra

Ha azt hitted, hogy majd nem ismerem fel a szándékos trollkodást, akkor sajnos ez most nem nyert kispogácsa. Ha nem egyértelmű ostobaságokat írtál volna, lehet megeszem, de így...lol...lófasz a seggedbe! Talán takarodj vissza a redditre keresni, vagy az ubuntufórumra gyökér, ez itt nem a te pályád, ide te kevés vagy!

Anyád okádéka

(Import paszta)

Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.

Szennyember

Te szennyember! Te nyomorult kis vinnyogó, levedző koszladéklakó féreg, te SENKI!! Most örülsz, most boldog vagy, mint amikor este a rühes, retkes cigánykurva anyád felböfögi neked a nap során lenyeldekelt disznógecit, hogy kedvedre vacsorálhass, a penészlepte szennyes kis odúdban? Remélem szivárog a sárgás, gennyes, viezelettel kevert "geci" most az örökpetyhüdt kis nyomorult, deformált farkincádból a nagy örömtől, hogy segítettél tönkrebaszni a fonalat. Remélem most a kis fehér, megereszkedett pocid boldogan a nagy örömtől, hogy ismét bajt és nyomrúságot hoztál a világba. Gyűlöllek és gyűlölöm az egész fajtádat, ti alattvaló rombolásra születetett alantas tetvek! Egy nap még felkél a Nemzet a hozzád hasonló ocsmány képződmények ellen, és eljön végre a Kötél Napja, de attól félek még a varjak sem akarják majd leszaggatni az angolkórságtól elgörbült beteg csontjaidról a fertőtől nyálkádzó petyhüdt kis husidat.

Modoknak

>házmester
>az interneten
>egy anime képtáblán
>ingyen teszi
>nagyon komolyan veszi a "munkáját"
>Azért teszi mert csak ilyen méretű hatalomhoz és kontrollhoz lesz képes hozzájutni a szánalmas élete során
>törli a fonalakat amiket nem szeret mert akárhányszor felidegesíti magát asztma rohamot kap
>törli a fonalakat amiket nem szeret mert zavarják a megnézendő kínai kislánymesék bepótlásában
>sose lesz igazi munkája
>sose fog kiköltözni a szülei házából
>sose lesz egészséges testsúlyú
>sose fog megtanulni bármit is főzni a forrózsebeken kívül
>sose lesz barátnője
>sose lesznek barátai

Verbose Barnacle

Eme könnyed és szórakoztató narratíva címe "A Kacsalábú rákok alosztályába tartozó tengeri rák, mely saját szerencsétlenségére, meglehetősen visszataszító volt." A régmúlt archaikus öregség napjaiban, létezett egy, a kacsalábú rákok alosztályába tartozó tengeri rák, mely saját szerencsétlenségére, meglehetősen visszataszító volt. Ez a teremtmény, valóban oly borzadályosan visszataszító, émelyítő és groteszk volt, hogy kikre ama szerencsétlen sors csapott le hogy rápillantottak rémálomszerű, rettenetes arculatára, gyötrelmes, hosszadalmas és kínzó módon veszejtettek el. És ez barátom, a konklúziója eme tanmesének."

GNU/Linux

Szeretnék közbelépni egy pillanatra. Amire Linuxként referálsz, az GNU/Linux, vagy ahogy mostanában kezdtem el nevezni, GNU plusz Linux. A Linux önmagában nem egy operációs-rendszer, hanem inkább egy másik ingyenes komponense egy teljesen funkcionáló GNU rendszernek, a GNU magkönyvtárak, héj utilitik és létfontosságú rendszerkomponensek által hasznossá téve így kitéve egy teljes OPrendszert ahogy azt a POSIX-ban definiálták.


Sok számítógép felhasználó futtatja a GNU rendszer egy módosított változatát minden nap, anélkül, hogy észrevenné. Sajátságos események voltán, a GNU széles körben használt változatát gyakran nevezik Linuxnak és sok felhasználója nem is tudja, hogy az valójában alapjában véve a GNU rendszer melyet a GNU Projekt fejlesztett.

Létezik egy Linux, és ezek az emberek használják is, de csak ez csak egy része az általuk használt rendszernek. A Linux a mag: Az a program a rendszeredben ami elosztja az erőforrásokat a többi program között amiket futtatsz. A mag egy létfontosságú része az operációs rendszernek, de haszontalan önmagában; csak egy teljes operációs rendszer kontextusában képes funkcionálni. A Linuxot gyakran használják együtt a GNU operációs rendszerrel kombinálva; az egész rendszer lesarkítva GNU a Linuxszal hozzáadva, vagy GNU/Linux. Az összes úgynevezett Linux disztribúció valójában GNU/Linux disztribúció!

[Alternatív fordítás]

Szeretnék közbeszólni egy pillanatra. Amit Linuxként emlegetsz, valójában GNU/Linux, vagy ahogy mostanában hívni szoktam, GNU+Linux. A Linux önmagában nem teljes operációs rendszer, hanem szabad része a ténylegesen működő GNU rendszernek, amit hasznossá a GNU corelib-ek, héj segédprogramok és nélkülözhetetlen rendszer komponensek tesznek, POSIX definiált teljes operációs rendszert alkotva. Számos felhasználó futtat módosított GNU rendszereket nap mint nap, anélkül, hogy tisztában lenne vele. Események furcsa egymásutánjának köszönhetően a leggyakrabban futtatott GNU verziót gyakran Linuxnak hívják, így sokan nincsenek tisztában vele, hogy tulajdonképpen egy GNU rendszert futtatnak, amit a GNU projekt fejlesztett. Linux a kernel; a rendszer azon része, ami elosztja a gép erőforrásait a futó programjaid között. A kernel nélkülözhetetlen része az operációs rendszernek, de haszontalan önmagában; csak egy teljes operációs rendszer keretében tud működni. A Linuxot általában a GNU operációs rendszerrel együtt használják: a teljes rendszer tulajdonképpen GNU hozzáadott Linuxszal, avagy GNU/Linux. Az úgynevezett Linux disztribúciók valójában GNU/Linux disztribúciók.

Molnár Krisztián a webkettő mogul

Molnár Krisztián, akit te csak a becenevén "kiki"-nek hívsz valójában egy rendkívül intelligens vállalkozó. Ahogy a Nemzet nagy nevettetőire tekintünk, könnyen elfeledkezhetünk arról, hogy micsoda háttérmunka, milyen precíz tervezés kell, hogy megelőzzön minden tökéletesre csiszolt kis tréfát.

Ha a való életben, szakmán kívül találkoznánk Molnár Krisztiánnal, valószínűleg az intelligens, leleményes vállalkozót, a kőkemény profit látnánk benne, nem pedig a vidám, kedélyes bohócot, akit számunkra alakít a videókamerák előtt.

Intelligens, felnőtt emberek képesek elkülöníteni Molnár Krisztiánt, a szórakoztatóipari mogult, a webkettes társadalom talpraesett fenegyerekét, az előadóművészet géniuszát "kiki"-től, az elragadó kedves kövér fiatalembertől, akinek csetlései-botlásai annyi önfeledt, vidám percet szereznek nekünk nap, mint nap.

Intellektuális párbaj

NE VÁLASZOLJ, NE ÍRJ VISSZA, NE OKOSKODJ TE OSTOBA SZARPOSTÁZÓ, HÁT NEM ÉRTED MEG, HOGY ALULMARADTÁL AZ INTELLEKTUÁLIS PÁRBAJBAN?!

HÁT NEKED TELJESEN MINDEGY, HOGY MIRŐL VAN SZÓ, MI TŐRTÉNIK, MI AZ ÍROTT SZÓ, MINDIG CSAK VALAMI OSTOBA FÉLIG EMÉSZTETT MÉMVÁLASZT BÖFÖGSZ IDE AGYATLANUL?

HÁT MINEK ÉLSZ EGYÁLTALÁN TE ÁLLAT, MINEK LÉTEZEL HA NINCS SEMMI ÉRTELME A CSELEKEDETEIDNEK!

GYŰLÖLLEK ÉS MEGVETLEK MÉG IDEGENKÉNT IS, MERT NEM VAGY TÖBB A SÁRNÁL, A KOSZNÁL, A PISZOKNÁL, SÁREMBER VAGY!!!

Nemzetközi birkózó

Lol tesóm, nemzetközi D-1 limitálatlan súlycsoportú birkózó voltam, 195 centi vagyok, 140 kiló és látszik a hasizmom. Kidobóként dolgoztam, katonai ROTC-t csináltam egyetem alatt, de aztán pénzügyben kezdtem dolgozni, ahol 1milliót keresek havonta és 300 kiló körül zercher guggolok. Egy katonai bázison nőttem fel és 8 éves korom óta boxolok. Nem ismerek nálam gyorsabb kezű embert profikat leszámítva, főeg iylen testsúllyal. Ha a bn csevegni akar valakivel, hagyom egy kicsit, aztán félrehúzom. Ha valaki utánamegy? Vagy felelősségteljesen döntök és hívom a kidobót, vagy a nyakát belebaszom a betonba.

Hány kiló vagy? 116? Talán zercher guggolsz 200-al nyolcat. Lol. Fogalmad sincs róla milyen érzés akkorának lenni, mint én. A "férfiak" 95%-a retteg tőlem, a maradék 5% pedig simán retardált.

Az utolsó három nézeteltérésem azzal zárult, hogy kiosztottam egy pofont fonákkal, azok meg repültek a földre. (Félek megütni másokat, nehogy meghaljanak vagy kómába kerüljenek) Mindenféle nézeteltérés, szóban vagy akármi amiben benne vannak csajok vagy srácok, akiket ismerek szórakoztatnak egy kicsit, mert annyi az egész hogy közbelépek és rendet csinálok, ha elfajulna a dolog.

Vidd innen a kis komolykodó faszocskádat és legyél buzi máshol.

Kezdek rátok unni

Szerintem kezdek rátok unni. Csak napi 1-2x nézek fel 3-4 percre, és elég is volt belőle. Teljesen szánalmasak vagytok, nem vagytok érdekesek. Durvák, agresszívek vagytok, máskor meg a szánalmas életetekről tesztek önvallomást, a következő percben meg azon mentek egymás torkának hogy kinek menőbb az anime waifuja. Szánalmas. Minden nap ugyan azok az agyatlanok posztolnak, ugyan azt a baromságot, és ha van valaki aki próbál valami színt vinni a fonálba, leugatjátok, jelzőket aggattok rá, meggyalázott életetekből vesztek valami skatulyát, és minden eddigi visszafojtott frusztrációtokat rázúdítjátok. Volt gimnáziumba egy népszerű srác akinek minden csaj megvolt, mert helyes volt és kidolgozott teste a sok kemény gyúrástól? Húh, oda nézz, egy "gyúrós" posztolt a fonalamba. Most jól szétoltom, megpróbálok kitalálni valami nagyon menő oltást, hogy megmutassam neki felsőbbrendű vagyok. Pfúh. Gratulálok Peti, kár, hogy ettől az életed ugyan olyan szánalmas marad. Nevetek rajtatok.