HALO

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Ka (vitalap | szerkesztései) 2018. március 24., 13:11-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search
Invader.jpg
Mivel a HALO egy nagyon nehéz jáccás, te jobb, ha inkább nem is foglalkozol vele. Amúgy sem fut a gépeden el.
The more you know.jpg
Sajnos a HALO

nagyon negatívan van megítélve az enberek által :(
Ez a cikk, a téves sztereotípiákat hivatott eloszlatni!

HALO

A Halo egy túlértékelt és túlhájpolt FPS, szar irányítással és szörnyű grafikával. A történetét csak azért tartja jónak a legtöbb játékos, mert még életükben nem nyitottak ki egyetlen könyvet sem. Az internetes multiplayer részét direkt úgy írták meg, hogy az idegeidre menjen. Mint oly sok mindent, ezt a játékot is magyarok találták ki és eredetileg csak egy multis fps lett volna MegHaló címmel, de a Microfos meglátta benne a potenciált pénzt, ezért felkarolta a fiúkat. Hogy a játék címe sokkal futurisztikusabb legyen átnevezték Halora. Hogy a történettel se nagyon kelljen foglalkozniuk a kezükbe nyomtak valami 70-es évekbeli könyvet Ringworld címmel, amit mindenki magasról leszart. Sajnos a játék hatalmas siker lett és megmentette a Microfos Xboxát a totális bukástól, mivel csakis emiatt a játék miatt kezdték el vásárolni azt a konzolt fost.

A Halo híres a remek mesterséges intelligenciájáról, ami a következőben merül ki:

 • Ha a játékos lelő egy vezető egységet, akkor az eddig amúgy önmagukban is remekül harcoló csicska ellenfelek visítozva szaladgálni kezdenek körbe-körbe.
 • Az ellenfelek minden lehetséges módon megpróbálják körbeállni a játékost, még ha ez azt is jelenti hogy nyílt terepen kell egyenesen a játékos felé szaladniuk.
 • Ha vannak nálunk társak akkor először biztosan azt lövik le, mert tisztában állnak a játékos képességeivel.
A játék borítója1 4I\/I 73l-l 9WN3838 8!47(l-l

Szerettél volna valaha is pro gamer lenni, de rájöttél hogy túl béna vagy? Semmi probléma, a Haloban bárki megtapasztalhatja milyen is a profi játék, mivel itt ez semmiben sem különbözik a pubjátéktól! Sajnos ligák meg ranglisták nincsenek, de ennek ellenére van rengeteg jó dolog! Például:

 • 7-13 éves korosztály, akik mindig barátságosak, és előszeretettel blokkolnak meg halnak meg
 • 7-13 éves korosztály, akik már láttak mindent a játékban, és megmutatják neked mi a dörgés
 • 7-13 éves korosztály, akiknek rossz minőségű a mikrofonjuk és előszeretettel osztják meg a szerverrel gyönyörű hangjukat
 • Arby
 • Lag

TÉNY: A Halo játékosok átlaga idegesítőbb a codhuszárok legaljánál.Játékélmény

A Halo játékmenete hihetetlen, felfoghatatlanul és utánozhatatlanul átlagos. A történet szerint az űrben épp repülgető űrhajót megtámad egy 130 centis magas C hangú űrlényhadsereg, akiket csakis a hajó biomérnökök által összerakott, kasztrált, szuperspártaija tud legyőzni. Mivel ő nem egy sima harcos, ezért olyan hihetlen képességei vannak mint a három méter magasra ugrás és a visszatöltődő életerő. A képi világ szép színes, a pályatervezés példaértékűen fantáziátlan.

A játékmenet megreformálta az FPS-eket, az alábbi hihetetlen újításokkal:

 • Hihetetlenül intelligens ellenfelek!(lásd fentebb)
 • Vezetős részek!
 • Piros gomb keresése a piros ajtóhoz!Örökség

A Halo hála az égnek ma már szinte teljesen el lett felejtve, és közel sem övezi akkora túlhajtás mint egy-két éve. Habár sok szörnyű emléket hagyott hátra, ennek ellenére rajta alapul a Red vs Blue sorozat, ami viszont meglepően jó, már ha azt nézzük milyen alapokon nyugszik.