Animeaddicts

Innen: IKM
A lap korábbi változatát látod, amilyen Josef K (vitalap | szerkesztései) 2017. október 13., 16:35-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{animu}} Az "Anime"addicts egy magyar nyelvű webfórum, melyen felhasználók tehetik közzé fordításaikat, és vitatkozhatnak arról, hogy ki a Neo…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Jump to navigation Jump to search
Anime army.jpg
ZOMG KAWAII ANIMUS TOPIG DESU NE ^___________^

Az "Anime"addicts egy magyar nyelvű webfórum, melyen felhasználók tehetik közzé fordításaikat, és vitatkozhatnak arról, hogy ki a lekjopp lyány.

A hely

Az oldal felhasználói felülete valóban olyan, mintha egy animéből rántották volna elő, azaz el van maradva 8-10 évvel, és valami valódi oldal koppintásának tűnik, bár ez akár egy általános jellemvonása is lehetne a [sg.hu|fórum] "műfajának".

Feltöltés

Ha csináltál egy fiókot mert nem csak a matyarcsan /a/-n akarod megosztani amit csináltál, akkor érdemes megkeresni a fansub alfórumot, ahová CSAK MANGA fordítást lehet posztolni. Igen, az oldalnak, aminek a nevében van az "Anime" szó, csak mangát lehet posztolni. Úgy hogy a topicnak benne van a "Fansubok" a nevében. Kérem szépen, ez a fórumozás abszolút állapota 2017-ben! Én még csak nem is Diogenészkedi mentem ki a fórumra! KÖCSÖGÖK KÖCSÖGÖK

SZOPKIGECIMHEEE.png BASZD ARCON MAGAD.png

Ja, mert a Fénynovella akkor érték, ugye?

Ideges.png

IGEN!

Konklúzió

Több időt én erre nem vagyok hajlandó pocsékolni, tépje ketté őket egy medve miközben az égő lakásból menekülnek! Biztos amúgy is nonstop a körbefaszverés.